Αεροπλάνο επιβίβαση

Στην ανακοίνωση της διεύρυνσης των δρομολογίων τους προς την Ελλάδα προχωρούν η μία μετά την άλλη οι διεθνείς αεροπορικές εταιρείες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa επεκτείνουν εκ νέου το πρόγραμμα πτήσεων τους για το επόμενο διάστημα επαναδρομολογώντας τόσο πτήσεις κοντινών, όσο και μακρινών αποστάσεων.

Ο Όμιλος Lufthansa

Συγκεκριμένα, από τις αρχές Ιουλίου διπλασιάζονται οι πτήσεις της Lufthansa από Μόναχο για Αθήνα, ενώ από το ίδιο αεροδρόμιο ξεκινούν και οι πτήσεις για Ηράκλειο, Κέρκυρα, Σαντορίνη και Ρόδο. Ξεκινούν επίσης και πτήσεις από Φρανκφούρτη για Θεσσαλονίκη.

Η SWISS ξεκινάει πτήσεις από Γενεύη προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Μύκονο, Κω και Κέρκυρα από την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ενώ η Austrian Airlines θα ξεκινήσει πτήσεις από Βιέννη για Χανιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κω, Ρόδο, Σαντορίνη και Ζάκυνθο. Ο Όμιλος σκοπεύει να επαναφέρει το 90% των πτήσεων κοντινών και μέσων αποστάσεων και το 70% των πτήσεων μακρινών αποστάσεων μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Aegean Airlines: Έκτακτη σημερινή ενημέρωση για τα εισιτήρια με 29 ευρώ

Η Lufthansa θα πετά το φθινόπωρο περισσότερες από 100 φορές την εβδομάδα σε προορισμούς στην Βόρεια Αμερική, μέσω των κομβικών αεροδρομίων της Φρανκφούρτης και του Μονάχου. Περίπου 90 πτήσεις την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί για την Ασία, πάνω από 20 στη Μέση Ανατολή και πάνω από 25 στην Αφρική. Για την Αφρική, για παράδειγμα, αποκαθίστανται οι πτήσεις σε Γουιντχοεκ και Ναιρόμπι, για τη Μέση Ανατολή σε Βηρυτό και Ριάντ, για Βόρεια Αμερική σε Χιούστον, Βοστώνη και Βανκούβερ και για την Ασία σε Χονγκ Κόνγκ και Σιγκαπούρη.

lufthansa αεροπλάνο

Για τα δρομολόγια κοντινών και μέσων αποστάσεων, η Lufthansa θα προσφέρει πάνω από 1.800 εβδομαδιαίες πτήσεις από τον Σεπτέμβριο και έπειτα. 102 προορισμοί θα εξυπηρετούνται από την Φρανκφούρτη και 88 από το Μόναχο και θα περιλαμβάνουν τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Ρόδο, Σαντορίνη στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων τις Μάλαγα, Αλικάντε, Νάπολη, Παλέρμο, Φάρο, Μαδέιρα, Όλμπια, Ντουμπρόβνικ, Ρέικιαβικ στην υπόλοιπη Ευρώπη, μαζί με πολλούς ακόμη καλοκαιρινούς προορισμούς από την Φρανκφούρτη.

Σαντορίνη: Ποια εταιρεία θα μας «πετάξει» με 50 ευρώ; Olympic Αir-Volotea- Sky Εxpress (Crash test)

Πολλοί από τους προορισμούς έχουν ήδη καταχωρηθεί από σήμερα στο σύστημα και είναι διαθέσιμοι προς κράτηση. Όλοι οι προορισμοί ανανεώνονται καθημερινά στο lufthansa.com και στις ιστοσελίδες των υπόλοιπων εταιρειών του Ομίλου.

Αλλαγές του Ομίλου στις πτήσεις

Να σημειωθεί ότι η Lufthansa έχει αλλάξει την φιλοσοφία εξυπηρέτησης της από την 1η Ιουνίου. Οι επιβάτες λαμβάνουν απολυμαντικά μαντηλάκια πριν από κάθε πτήση, ενώ στις πτήσεις κοντινών και μέσων αποστάσεων θα αποκατασταθεί και η εξυπηρέτηση ποτών και γευμάτων στην Business Class. Στις πτήσεις μακρινών αποστάσεων, οι επιβάτες θα μπορούν και πάλι να απολαμβάνουν ποτά και αναψυκτικά.

Στην First και Business Class, οι επιβάτες θα μπορούν και πάλι να επιλέγουν τα γεύματα τους από μια σειρά πιάτων, ενώ θα αποκατασταθεί και η υπηρεσία γεύματος στην Economy Class.

κοπελά με μάσκα αεροπλάνο

Όσον αφορά τη SWISS σχεδιάζει να επιστρέψει στην εξυπηρέτηση του 85% των προορισμών που εξυπηρετούσε πριν τον κορονοϊό μέχρι και το φθινόπωρο, με περίπου το ένα τρίτο της δυναμικότητας σε αυτούς τους προορισμούς. Η εταιρεία θα επικεντρωθεί αρχικά σε προορισμούς στην Ευρώπη από Ζυρίχη και Γενεύη, ενώ άλλοι διηπειρωτικοί προορισμοί θα επανενταχθούν στο δίκτυο της σταδιακά.

Οι μη ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες σύμφωνα με την ΕΕ (λίστα)

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα, η εταιρεία είχε διατηρήσει τις πτήσεις για Αθήνα καθ’όλη τη διάρκεια των ταξιδιωτικών περιορισμών, αρχικά με πτήσεις επαναπατρισμού και έπειτα με τακτικές πτήσεις από την Ζυρίχη.

Eurowings

Η Eurowings θα επεκτείνει επίσης σημαντικά το έργο της, τόσο για ταξίδια αναψυχής όσο και για επαγγελματικά ταξίδια και σχεδιάζει να λειτουργήσει το 80% των προορισμών της μέσα στο καλοκαίρι. «Με την άρση των ταξιδιωτικών προορισμών έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση ενδιαφέροντος για τουριστικούς προορισμούς όπως οι Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Κροατία.

Για αυτό τον λόγο η Eurowings θα αποκαταστήσει το 30 με 40% της δυναμικότητας της μέσα στον Ιούλιο, με πτήσεις κυρίως από Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Στουτγάρδη και Κολωνία/Βόννη» επισημαίνεται.

Eurowings αεροπλάνο

Ο Ομιλος υπενθυμίζει ότι κατά τον σχεδιασμό του ταξιδιού τους οι επιβάτες πρέπει να έχουν υπόψη τους περιορισμούς εισόδου και καραντίνας που ισχύουν στον εκάστοτε προορισμό. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να προκύψουν επιπλέον περιορισμοί λόγω αυστηρότερων κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, όπως για παράδειγμα, μεγαλύτεροι χρόνοι αναμονής στα σημεία ελέγχου ασφαλείας.

Ryanair-Αθήνα: Ανακοινώθηκε ειδική προσφορά για 14 προορισμούς από 18,99 ευρώ

Επίσης οι επιβάτες στις πτήσεις των Lufthansa και Eurowings πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, με την Lufthansa να συστήνει οι επιβάτες να φορούν τη μάσκα και πριν και πετά την πτήση, όταν και η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των επιβατών δεν μπορεί να εξασφαλιστεί χωρίς περιορισμούς.

Air France

Τρεις νέους προορισμούς, Θεσσαλονίκη, Μύκονος και Σαντορίνη, εντάσσει στο πρόγραμμα Ιουλίου και Αυγούστου η Air France, ενισχύοντας την σύνδεση των δύο χωρών κατά τους θερινούς μήνες. Οι νέοι προορισμοί θα έχουν αφετηρία το αεροδρόμιο Charles de Gaulle, και εντάσσονται συμπληρωματικά στο πρόγραμμα μετά την ανακοίνωση της επαναφοράς των συνδέσεων με Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης που αναμένονται να ξεκινήσουν εντός του μήνα, 13 και 27 Ιουνίου αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη θα είναι τρεις την εβδομάδα (Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο) για το διάστημα από 13 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου. Το δρομολόγιο για Μύκονο θα είναι δύο φορές την εβδομάδα ( Δευτέρα και Τετάρτη)και θα πραγματοποιείται κατά το διάστημα από 15 Ιουλίου έως 24 Αυγούστου, ενώ η Σαντορίνη θα εξυπηρετείται με μία πτήση κάθε Τετάρτη για το ίδιο διάστημα.

Air France αεροπλάνο

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις οδηγίες, η Air France ζητά από τους επιβάτες να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους ήδη από τις 11 Μαΐου 2020.

Επιπρόσθετα, και για να εξασφαλίσει η εταιρία το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην υγεία του προσωπικού και των επιβατών της, εφαρμόζει σταδιακά θερμομέτρηση κατά την αναχώρηση όλων των πτήσεών της.

Aegean Airlines: Νέα έκτακτη ανακοίνωση για ναύλους με 29 ευρώ & έξτρα δώρο έκπληξη στους πελάτες της

Παράλληλα, θα εφαρμόζεται η τήρηση αποστάσεων επί του αεροσκάφους, όπου είναι εφικτό, ενώ έχουν ενισχυθεί οι καθημερινές διαδικασίες καθαρισμού των αεροσκαφών και έχουν καθιερωθεί ειδικές διαδικασίες για την περιοδική απολύμανση των αεροσκαφών.

Aegean: Όλες οι πτήσεις για το καλοκαίρι, εσωτερικού-εξωτερικού & οι ακυρώσεις

Οι αεροπορικές εταιρείες τις τελευταίες ημέρες υπέβαλαν αναθεωρημένο πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι 2020 και η AEGEAN περιλαμβάνεται σε αυτές.

Ο αερομεταφορέας της Star Alliance που ξεκινά τις πτήσεις αυτή την εβδομάδα θα επαναλάβει σταδιακά τις πτήσεις του. Το travelstyle.gr σας παρουσιάζει όλο το πρόγραμμα μαζί με τις ακυρώσεις που ανακοινώθηκαν εμείς μάλιστα με αυτόν τον προγραμματισμό σας κάναμε ρεπορτάζ ποσό κοστίζει το εισιτήριο για Κέρκυρα αλλά και για Χανιά.

Olympic air: Πόσο κοστίζει τώρα να πετάξουμε για Χανιά;

Aegean εσωτερικό αεροπλάνου

Οι πτήσεις είναι οι εξής

Αθήνα – Αμμάν | από 1η Αυγούστου, 1 καθημερινά, A320

Αθήνα – Άμστερνταμ | από 22 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (1 καθημερινά από 1η Ιουλίου, A321)

Αθήνα – Βαρκελώνη | από 22 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (12 φορές την εβδομάδα από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Μπάρι | από 27 Ιουλίου, 2 φορές την εβδομάδα, A319/320

Αθήνα – Βηρυτός | από 1η Αυγούστου, 1 καθημερινά, A320

Αθήνα – Βελιγράδι | από 1η Ιουλίου, 4 φορές την εβδομάδα, A319/320

Αθήνα – Βερολίνο Tegel | από 13 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (1 καθημερινά από 1η Ιουλίου, A320/321)

Αθήνα – Μπιλμπάο | από 4 Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Μπέρμιγχαμ | από 4 Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Μπολόνια | από 22 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (5 φορές την εβδομάδα από 1η Ιουλίου, A319/320)

Αθήνα – Μπορντώ | από 2 Ιουλίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Μποργκ Ελ Αράμπ | από 2 Αυγούστου, 3 φορές την εβδομάδα, A319

Αθήνα – Βρυξέλλες | από 1η Ιουλίου, αύξηση από 6 σε 7 την εβδομάδα (13 την εβδομάδα από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Βουκουρέστι | από 6 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα (3 φορές από 11 Ιουνίου, 4 φορές από 21 Ιουνίου και 15 την εβδομάδα από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Βουδαπέστη | από 3 Ιουλίου, 4 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Κάιρο | από 1η Ιουλίου, 17 φορές την εβδομάδα, A320/321

Αθήνα – Καζαμπλάνκα | από 1η Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Κατανια | από 2 Ιουλίου, 4 φορές την εβδομάδα, A319/320

Αθήνα – Κοπεγχάγη | από 25 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα (6 φορές από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Δουβλίνο | από 20 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα (5 φορές από 1η Ιουλίου, A320/321)

Αθήνα – Ντουμπρόβνικ | από 25 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (5 φορές από 3 Ιουλίου)

Αθήνα – Ντίσελντορφ | από 3 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (3 φορές από 22 Ιουνίου, 1 καθημερινά από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Εδιμβούργο | από 3 Αυγούστου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Φρανκφούρτη | από 26 Μαϊου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (4 φορές από 1η Ιουνίου, 6 φορές από 18 Ιουνίου, 1 καθημερινά από 25 Ιουνίου και 2 καθημερινά από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Γενεύη | από 28 Μαϊου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (9 φορές από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Αμβούργο | από 25 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (1 καθημερινά από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Ανόβερο | από 3 Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Ελσίνκι | από 3 Ιουλίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Ίμπιζα | από 1η Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Κωνσταντινούπολη | από 1η Ιουλίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Σμύρνη | από 1η Ιουλίου, 7 φορές την εβδομάδα, Dash8-Q400

Αθήνα – Τζέντα | από 2 Αυγούστου, 4 φορές την εβδομάδα, A320 (δεν είναι διαθέσιμες οι κρατήσεις)

Αθήνα – Κρακοβία | από 2 Αυγούστου, 3 φορές την εβδομάδα, A319/320

Αθήνα – Μπορισπίλ | από 3 Αυγούστου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Λισαβόνα | από 13 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα (3 φορές από 21 Ιουνίου, 8 φορές από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Λονδίνο Χίθροου | από 11 Ιουνίου, 1 καθημερινά, A320 (2 καθημερινά από 25 Ιουνίου, 3 καθημερινά από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Λουξεμβούργο | από 26 Ιουνίου, 3 φορές την εβδομάδα, A319/320

Αθήνα – Λυόν | από 2 Ιουλίου, 4 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Μαδρίτη | από 20 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (12 φορές από 1η Ιουλίου, A320/321)

Αθήνα – Μάλαγα | από 1η Αυγούστου, 4 φορές την εβδομάδα, A320/321

Αθήνα – Μάλτα | από 26 Ιουνίου, 4 φορές την εβδομάδα, A319/320

Αθήνα – Μάντσεστερ | από 16 Ιουλίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Μασσαλία | από 1η Ιουλίου, 1 καθημερινά, A320

Αθήνα – Μιλάνο Malpensa | από 11 Ιουνίου, 1 καθημερινά, A320 (19 φορές την εβδομάδα από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Μόσχα Ντομοντέντοβο | από 1η Ιουλίου, 10 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Μόναχο | 3 φορές την εβδομάδα, A320 (4 φορές από 1η Ιουνίου, 1 καθημερινά από 18 Ιουνίου και 2 καθημερινά από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Ναντ | από 2 Ιουλίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Νάπολη | από 23 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (5 φορές από 30 Ιουνίου)

Αθήνα – Νίκαια | από 1η Ιουλίου, 1 καθημερινά, A320

Αθήνα – Νυρεμβέργη | από 1η Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Παρίσι CDG | από 11 Ιουνίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320 (6 φορές από 20 Ιουνίου, 1 καθημερινά από 27 Ιουνίου και 4 καθημερινά από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Πίζα | από 2 Αυγούστου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Ποντγκόριτσα | από 3 Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, Dash8-Q400

Αθήνα – Πόρτο | από 1η Αυγούστου, 4 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Πράγα | από 23 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (1 καθημερινά από 30 Ιουνίου)

Αθήνα – Ρώμη | από 11 Ιουνίου, 1 καθημερινά, A320 (3 καθημερινά από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Σκόπια | από 1η Αυγούστου, 3 φορές την εβδομάδα, Dash8-Q400

Αθήνα – Σόφια | από 11 Ιουνίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320 (7 φορές από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Σπλιτ | από 6 Ιουλίου, 4 φορές την εβδομάδα, A319

Αθήνα – Αγ. Πετρούπολη | από 2 Αυγούστου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Στοκχόλμη Αρλάντα | από 19 Ιουλίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320 (4 φορές από 3 Αυγούστου)

Αθήνα – Στουτγκάρδη | από 3 Ιουλίου, 4 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Ταλίν | από 7 Αυγούστου, 1 φορά την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Τυφλίδα | από 3 Ιουλίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Τελ Αβίβ | από 11 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (1 καθημερινά από 21 Ιουνίου, 20 την εβδομάδα από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Τίρανα | από 22 Ιουνίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320 (9 φορές την εβδομάδα από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Τουλούζη | από 30 Ιουνίου, 4 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Τυνησία | από 1η Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Βαλένθια | από 2 Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Αθήνα – Βενετία | από 21 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (1 καθημερινά από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Βιέννη | από 21 Ιουνίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320 (7 φορές από 1η Ιουλίου)

Αθήνα – Βαρσοβία | από 1η Ιουλίου, 1 καθημερινά, A320

Αθήνα – Γιερεβάν | από 1η Ιουλίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (5 φορές από 2 Αυγούστου)

Αθήνα – Ζάγκρεμπ | από 1η Ιουλίου, 3 φορές την εβδομάδα, A319/320

Αθήνα – Ζυρίχη | από 25 Μαϊου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (5 φορές από 22 Ιουνίου και 10 φορές από 1η Ιουλίου)

Κέρκυρα – Παρίσι CDG | από 5 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320

Ηράκλειο – Μπορντό | από 6 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320 (μείωση από 2 την εβδομάδα)

Ηράκλειο – Βρέστη | 1 φορά την εβδομάδα – ακυρώθηκε

Ηράκλειο – Ντοβίλ | 1 φορά την εβδομάδα – ακυρώθηκε

Ηράκλειο – Νρίσελντορφ | από 5 Σεπτεμβρίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320 (μείωση από 3 την εβδομάδα)

Ηράκλειο – Φρανκφούρτη | από 25 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320 (μείωση από 4 την εβδομάδα)

Ηράκλειο – Λιόν | από 2 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320 (μείωση από 3 την εβδομάδα)

Ηράκλειο – Μασσαλία | από 3 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320 (μείωση από 2 την εβδομάδα)

Ηράκλειο – Metz/Nancy | 1 φορά την εβδομάδα – ακυρώθηκε

Ηράκλειο – Ναντ | από 13 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320 (μείωση από 3 την εβδομάδα)

Ηράκλειο – Παρίσι CDG | από 2 Ιουλίου, 5 φορές την εβδομάδα, A320 (μείωση από 7 την εβδομάδα)

Ηράκλειο – Τουλούζη | από 2 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320 (μείωση από 2 την εβδομάδα)

Ηράκλειο – Ζυρίχη | από 25 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320 (μείωση από 3 την εβδομάδα)

Καλαμάτα – Μόσχα Ντομοντέντοβο | από 3 Ιουλίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Καλαμάτα – Μόναχο | από 2 Ιουλίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Καλαμάτα – Παρίσι CDG | από 2 Ιουλίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Καλαμάτα – Στοκχόλμη Arlanda | από 4 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320

Ρόδος – Φρανκφούρτη | από 15 Αυγούστου, 1 φορά την εβδομάδα, A320 (μείωση από 2 την εβδομάδα)

Ρόδος – Λιόν | από 5 Ιουλίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320 (μείωση από 2 την εβδομάδα)

Ρόδος – Μασσαλία | 1 φορά την εβδομάδα – ακυρώθηκε

Ρόδος – Παρίσι CDG | από 3 Ιουλίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (μείωση από 3 την εβδομάδα)

Ρόδος – Ζυρίχη | από 19 Σεπτεμβρίου, 1 φορά την εβδομάδα, A320

Θεσσαλονίκη – Βαρκελώνη | από 1η Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Θεσσαλονίκη – Βερολίνο Tegel | από 2 Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Θεσσαλονίκη – Βρυξέλλες | από 27 Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Θεσσαλονίκη – Ντίσελντορφ | από 2 Ιουνίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320 (4 φορές από 25 Ιουνίου και 1 καθημερινά από 1η Ιουλίου, A321)

Θεσσαλονίκη – Φρανκφούρτη | από 3 Ιουνίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320 (4 φορές από 24 Ιουνίου, 1 καθημερινά από 1η Ιουλίου, A321)

Θεσσαλονίκη – Ανόβερο | από 4 Αυγούστου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Θεσσαλονίκη – Μόσχα Ντομοντέντοβο | από 2 Ιουλίου, 6 φορές την εβδομάδα, A320

Θεσσαλονίκη – Μόναχο | από 1η Ιουνίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320 (4 φορές από 14 Ιουνίου, 5 φορές από 19 Ιουνίου και 14 την εβδομάδα από 1η Ιουλίου)

Θεσσαλονίκη – Νυρεμβέργη | από 1η Αυγούστου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Θεσσαλονίκη – Παρίσι CDG | από 1η Ιουλίου, 3 φορές την εβδομάδα, A320

Θεσσαλονίκη – Αγ. Πετρούπολη | από 1η Ιουλίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320

Θεσσαλονίκη – Στουτγκάρδη | από 3 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (1 καθημερινά από 1η Ιουλίου)

Θεσσαλονίκη – Τελ Αβίβ | από 21 Ιουνίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320 (3 φορές από 2 Ιουλίου)

Θεσσαλονίκη – Ζυρίχη | από 3 Ιουλίου, 2 φορές την εβδομάδα, A320.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ