Ellinair προσφορά

Η Ellinair σας ταξιδεύει τώρα στο δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη με πτήσεις στις οικονομικότερες τιμές!

- Advertisement -

Όπως αναφέρει η Ellinair, η Θεσσαλονίκη, δε χρειάζεται συστάσεις. Εκτός από σημαντικό business hub της  χώρας, με έντονη δράση στην διοργάνωση και την φιλοξενία συνεδρίων, πρόσφατα βρέθηκε και στη λίστα των top- 10 Ευρωπαϊκών πόλεων με την εντονότερη νυχτερινή ζωή από το National Geographic. Είναι ιδανική δηλαδή για Bleisure ταξίδια!

Ο Λευκός Πύργος δεσπόζει στην παραλία φιλοξενώντας μουσείο με εκπληκτικές συλλογές που αφορούν την βυζαντινή ιστορία της πόλης, ενώ, το σύγχρονο στοιχείο αναμειγνύεται αρμονικά με την ιστορία, όπως αυτή αποτυπώνεται στα πολλαπλά μοναδικά μνημεία της. Ελάτε μαζί μας να κάνουμε μια βόλτα στις ατμοσφαιρικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης!

Πετάξτε από Αθήνα, με 2 καθημερινές πτήσεις! Αναζητήστε εύκολα και γρήγορα όλες τις πτήσεις της Ellinair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, στο ημερολόγιο χαμηλών ναύλων!

Ellinair: Νέες κατηγορίες ναύλων με σημαντικά οφέλη για τους επιβάτες

Η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, ανακοίνωσε τη νέα της εμπορική πολιτική, που ισχύει από τις 02/07/2019, με νέες κατηγορίες ναύλων που θα έχουν σημαντικά οφέλη για τους επιβάτες της.

Η νέα εμπορική πολιτική ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις στην αγορά και σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών, παρέχοντας περισσότερες επιλογές , καθώς πλέον θα μπορεί κανείς να «δημιουργεί» το εισιτήριο που καλύπτει τις προσωπικές του ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 02/07/2019 εφαρμόζονται τρείς (3) διακριτές κατηγορίες/ οικογένειες ναύλων:

  • Η πρώτη κατηγορία, η basic, όπως φανερώνει και το όνομα της, περιέχει τα απολύτως βασικά, δηλαδή το εισιτήριο, μια χειραποσκευή 8 κιλών και ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο εντός καμπίνας (πχ τσάντα laptop ή χαρτοφύλακα).
  • Στη δεύτερη κατηγορία, την classic, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται- εκτός από την χειραποσκευή και το προσωπικό αντικείμενο-  και παραδοτέα βαλίτσα έως 23 κιλά  ενώ, τέλος
  • Στην τρίτη κατηγορία, comfort, ο επιβάτης, εκτός από όλες τις παροχές των 2 πρώτων κατηγοριών, απολαμβάνει και πρόσβαση στα lounges, προτεραιότητα αποσκευής, επιλογή θέσης, υπηρεσία fast track κ.α.
Ellinair - αεροσκάφος

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η κάθε υπηρεσία μπορεί να αγοράζεται και ξεχωριστά, επί παραδείγματι μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήριο της κατηγορίας classic και να προσθέσει στο καλάθι του πρόσβαση σε lounge ή όποια άλλη υπηρεσία τον εξυπηρετεί. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να προσθέσουν και δεύτερη ή και τρίτη βαλίτσα ακόμα και μετά την έκδοση του εισιτηρίου.

«Σήμερα, η Ellinair κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την ταξιδιωτική ευελιξία των επιβατών της σε σχέση τόσο με τη μείωση του κόστους, όσο και με την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την on line εμπειρία χρήστη. Η προσπάθεια αυτή, θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, ενσωματώνοντας κι άλλες υπηρεσίες και σύντομα θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Με την αγορά της αεροπορίας να περνάει σε νέα εποχή, η Ellinair παραμένει έμπρακτα εγγυητής σταθερότητας, ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης.” , δηλώνει ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Σταύρος Δαλιάκας. Μάθετε αναλυτικά τους νέους όρους ναύλων.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ