Αγκίστρι

Το Αγκίστρι µε τη νησιώτικη αύρα του είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους προορισµούς για τους weekenders, αφού βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα. Αυτό το µικρό αυθεντικό νησί στην καρδιά του Σαρωνικού μπορεί να βρίσκεται στη… σκιά της Αίγινας αλλά αποτελεί µια µικρή αναπάντεχη έκπληξη!

Δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2020, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τα ελληνικά καλοκαίρια που όλοι φέρνουμε στο μυαλό μας. Αναμφίβολα ο τρόπος που θέλουμε να κάνουμε διακοπές έχει αλλάξει κατά πολύ. Φέτος, το Αγκίστρι, αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές για αυτή σας την καλοκαιρινή απόδραση. Πρόκειται για ένα νησί που διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε οικονομικές τιμές.

Πως να πάτε στο Αγκίστρι

Μετά την μείωση του ΦΠΑ στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, οι τιμές είναι πιο ευνοϊκές, πόσο μάλλον για τους κοντινούς προορισμούς όπως είναι το Αγκίστρι. Για να φτάσετε στο Αγκίστρι χρειάζεστε μόνο 55′ με το ταχύπλοο και την τιμή του εισιτηρίου να κυμαίνεται στα 14,5 ευρώ. Αν από την άλλη απολαμβάνετε τα ταξίδια με πλοίο τότε μπορείτε να επιλέξετε το συμβατικό καράβι από το λιμάνι του Πειραιά, μόνο από 11,5 ευρώ τιμή εισιτηρίου και 1,5 ώρα ταξίδι.

Τrip ideas: Τα πιο «hot» χωριά δύο ώρες από την Αθήνα για την ιδανική εκδρομή!

Που να κολυμπήσετε στο Αγκίστρι

Οι παραλίες στο Αγκίστρι είναι μια προς μια μαγευτικές. Υπάρχουν οργανωμένες αλλά και ανοργάνωτες για όλα τα γούστα. Χαρακτηριστικά τους είναι τα κρυστάλλινα νερά, το κατάφυτο τοπίο που ενώνεται αρμονικά με το μπλε της θάλασσας. Ένα ονειρικό τοπίο και οικονομικό νησί μια ανάσα από την Αθήνα.

Δείτε εδώ ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες στο Αγκίστρι.

Η Χαλκίδα είναι ο πιο δημοφιλής κοντινός στην Αθήνα προορισμός και καθόλου τυχαία!

Διαμονή στο Αγκίστρι

Εάν από την άλλη θέλετε για λίγο να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας αλλά παράλληλα να μην κάνετε κάποιο μεγάλο ταξίδι, τότε το Αγκίστρι είναι ο απόλυτος προορισμός. Συνδυάστε αυτόν τον προορισμό κοντά στην Αθήνα, με τις διακοπές που τόσο θέλατε για αυτό το καλοκαίρι.

Επειδή όμως οι καταστάσεις είναι αρκετά δύσκολες οικονομικά, εμείς στην ομάδα του travelstyle.gr σας βρήκαμε τα 3 καλύτερα ξενοδοχεία στο Αγκίστρι για τον Ιούλιο μέχρι 50 ευρώ το δίκλινο την βραδιά!

Κάντε μια ξενάγηση στο μαγευτικό Αγκίστρι, μέσα από το βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -