Επιστροφή στη δουλειά: Όλα όσα χρειάζεσαι!

Δειλά-δειλά έχουμε αρχίσει κι επιστρέφουμε στη δουλειά και στην καθημερινότητα, όσοι μπορέσαμε να πάρουμε μερικές μέρες άδεια και να ξεφύγουμε λίγο από την ένταση της δουλειάς. Για να μη σας πάρει από κάτω, προσπαθήστε να βρείτε κίνητρο και όρεξη να επιστρέψετε στη δουλειά σας. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες για αξεσουάρ και gadgets που ίσως να σας βοηθήσουν!

Επειδή οι περισσότεροι έχετε στεναχωρηθεί που επιστρέφετε στη δουλειά, μάθετε πώς να νικήσετε τη μελαγχολία μετά τις διακοπές!

Ένα ωραίο σακίδιο που να χωράει τα πάντα

Όλοι έχουμε ένα σακίδιο στο σπίτι, αλλά επειδή οι εποχές έχουν αλλάξει, μαζί έχουν αλλάξει και οι ανάγκες μας. Γι’ αυτό στην αγορά κυκλοφορούν πια “έξυπνα” σακίδια πλάτης. Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές ενώ είστε στο δρόμο. Επίσης, διαθέτουν ειδικό μέρος για να βάλετε το κινητό σας, καθώς και ένα σωρό θήκες και τσεπάκια για ό,τι άλλο θέλετε!

Σημειωματάριο δουλειάς

Μια όμορφη κι αστεία ατζέντα

Ποιος δεν ξεχνιέται με μια ολοκαίνουργια ατζέντα; Μπορεί να είναι κάτι πολύχρωμο ή αστείο, ή ακόμα και μια ατζέντα με ultra modern σχεδιασμό που να χωράει και κάποιο gadget σας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας βοηθήσει λίγο να ξεχαστείτε και να μπείτε στο ρυθμό της δουλειάς λίγο πιο εύκολα.

Τσάντα μεταφοράς φαγητού

Με μια καινούργια τσάντα μεταφοράς φαγητού σε όμορφο σχέδιο μπορείτε πλέον να έχετε ένα ακόμα κίνητρο να σηκώνεστε νωρίτερα και να ετοιμάζετε το γεύμα σας για τη δουλειά με περισσότερη όρεξη! Μπορείτε να προμηθευτείτε επίσης, καινούργια δοχεία μεταφοράς φαγητού ή ειδικά εργονομικά δοχεία που χωράνε το φαγητό σας χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο.

Το πιο όμορφο μπουκάλι για να παραμένετε ενυδατωμένοι

Όπως ξέρετε, το να πίνει κανείς πολύ νερό είναι ανάμεσα στους σημαντικότερους στόχους που πρέπει να θέσει, όχι μόνο μετά τις διακοπές, αλλά όλο το χρόνο. Αλλά για να μην αγοράζετε καθημερινά μπουκάλια με νερό που εκτός από πολυδάπανο είναι και επιβαρυντικό για το περιβάλλον, εμείς σας προτείνουμε να προμηθευτείτε ένα παγούρι σε ευχάριστο σχέδιο, το οποίο θα γεμίζετε με νερό και θα αποτελεί ένα ωραίο κίνητρο να πίνετε περισσότερο νερό κάθε μέρα!

Γραφείο

Οργανώστε έξυπνα κι ευχάριστα το γραφείο

Η επιστροφή στη δουλειά είναι λίγο λιγότερο επώδυνη αν έχετε όλα τα πράγματα στο γραφείο σας σε τάξη. Προμηθευτείτε καινούργια κουτιά οργάνωσης των αρχείων σας, στυλό και ό,τι άλλο χρειάζεστε και καθαρίστε το γραφείο σας. Αλλάξτε λίγο τον τρόπο οργάνωσης παίρνοντας ιδέες από το Instagram και το Pinterest και θα δείτε ότι αυτόματα θα νιώσετε πιο ανανεωμένοι και με περισσότερη όρεξη για δουλειά!

Στρώμα για yoga, για να επιστρέψετε πιο…ζεν

Η yoga δεν είναι ωφέλιμη μόνο για το σώμα αλλά και για το πνεύμα, αφού χαρίζει ισορροπία. Ίσως ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα καινούργιο και καλής ποιότητας στρώμα που θα σας δώσει κίνητρο να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας χωρίς να πέσετε σε κατάθλιψη. Αν δεν είστε φαν της yoga, τα αθλητικά ρούχα και ο εξοπλισμός είναι πάντα μια ωραία ιδέα ανανέωσης και επιστροφής στους ρυθμούς μας.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ