Φινλανδία: Η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο προσφέρει δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές!

Η Φινλανδία ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο σύμφωνα με τη λίστα του «Παγκόσμιου Δείκτη Ευτυχίας» (World Happiness Report) από τον ΟΗΕ, και κάπως έτσι ξεκίνησε και την καμπάνια «Rent A Finn», όπου δίνει την ευκαιρία για δωρεάν τριήμερες διακοπές στις περιοχές της με πρωταγωνιστή τη φύση.

- Advertisement -
Rent a Finn δωρεάν διακοπές

Θέλετε και εσείς να πάρετε μια γεύση από αυτή την ευτυχία; Θα σας άρεσε περισσότερο αν σας λέγαμε ότι θα μπορούσατε να έχετε δωρεάν διακοπές στην πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο;

Συγκεκριμένα, οκτώ Φινλανδοί από διάφορες πόλεις και περιοχές της χώρας θα είναι οι οικοδεσπότες όπου ο καθένας σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ένα σωρό δραστηριότητες που θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή σας στα ύψη. Μπορείτε να διαλέξετε αυτόν που σας προσφέρει τον προορισμό και τις δραστηριότητες που είναι πιο κοντά στα γούστα σας!

Rent a Finn, οικοδεσπότες

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε αυτό το δωρεάν ταξίδι είναι να ανεβάσετε ένα βίντεο τριών λεπτών όπου θα εξηγείτε ποιος είστε, γιατί θέλετε να έρθετε σε επαφή με τη φύση και γιατί επιθυμείτε να επισκεφθείτε τη Φινλανδία. Στη συνέχεια, συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής και την υποβάλετε. Να σας ενημερώσουμε όμως ότι θα πρέπει να τα πηγαίνετε καλά με τις κάμερες γιατί όλοι οι επισκέπτες θα συμμετέχουν σε ένα ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Απριλίου και του Μαΐου και θα έχουν όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής καλυμμένα. Οι ημερομηνίες ταξιδιού θα διαφέρουν ανάλογα με τον οικοδεσπότη, όμως τα περισσότερα ταξίδια θα προγραμματιστούν μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο rentafinn.com.

Δείτε το παρακάτω βίντεο της καμπάνιας:

Δείτε επίσης: Explore the Aegean: 6 τυχεροί νέοι 18-30 ετών θα ταξιδέψουν δωρεάν στο Αιγαίο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ