παράθυρα αεροπλάνων

Τα σκιάστρα στα παράθυρα των αεροπλάνων πρέπει να παραμένουν ανοιχτά κατά την απογείωση και κατά την προσγείωση. Γνωρίζατε τον λόγο;

- Advertisement -

Όσοι έχετε αναρωτηθεί το γιατί, ο επίσημος φορέας CIvil Aviation Safety Authority μας αποκαλύπτει τον λόγο που πρέπει να παραμένουν ανοιχτά.

Με την ευκαιρία, ανακαλύψτε τις πιο σημαντικές συμβουλές για να επιλέγετε την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο!

Tα σκίαστρα στα παράθυρα των αεροπλάνων πρέπει κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της απογείωσης να παραμένουν ανοιχτά, καθώς αυτό συμβάλλει στη ασφαλή εμπειρία μιας πτήσης.

Δηλαδή, το πλήρωμα θα πρέπει να είναι σε θέση να γνωρίζει τι συμβαίνει έξω από το αεροπλάνο, ώστε σε περίπτωση ανάγκης αν μπορούν να ελέγξουν και να πάρουν την πιο σωστή απόφαση για την εκκένωση του αεροσκάφους.

Το άνοιγμα των κλείστρων από τα παράθυρα βοηθά τις αεροσυνοδούς να ελέγχουν εξωτερικούς κινδύνους. Κινδύνους όπως η φωτιά ή τα χαλάσματα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εμπόδιο για μια έκτακτη εκκένωση του αεροσκάφους.

Επίσης, δεν πρέπει να χάσετε την προσφορά ΣΟΚ της Aegean με -40% για ταξίδια εξωτερικού!

Όσον αφορά τα καθίσματα, πρέπει να είναι σε όρθια θέση καθώς έτσι κλειδώνουν και ακινητοποιούνται. Όταν τα καθίσματα βρίσκονται σε κλίση μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς σε περίπτωση σύγκρουσης ή αναταράξεων. Επιπλέον, η όρθια θέση προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στο διάδρομο, ενώ διατηρεί το σώμα σας στην πιο ασφαλή θέση.

Η Ryanair επαναφέρει δρομολόγιο για κορυφαίο ελληνικό προορισμό!

Η Ryanair επαναφέρει δρομολόγιο από την Αθήνα για κορυφαίο ελληνικό προορισμό μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και έχει προκαλέσει ενθουσιασμό.

Το δρομολόγιο που επιστρέφει στην αεροπορική καθημερινότητα είναι αυτό από την Αθήνα προς τα Χανιά και το αντίστροφο. Η Ryanair αναφέρει πως το δρομολόγιο ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2020 και θα είναι διαθέσιμες πέντε φορές την εβδομάδα για όλους τους ταξιδιώτες.

Με την ευκαιρία, ανακαλύψτε τη νέα απίστευτη προσφορά της Ryanair, που δίνει εισιτήρια με ούτε…17€!

Τα τελευταία χρόνια η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία είχε αφήσει από τα πλάνα της το δρομολόγιο Αθήνα-Χανιά, και το αντίθετο. Ωστόσο, υπήρξε αρκετή κινητικότητα από ταξιδιώτες και η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε την επαναφορά του δρομολογίου.

Η υπεύθυνη της Ryanair και η δήλωση για την επιστροφή του δρομολογίου

Η Chiara Ravara, υπεύθυνη της Ryanair Ελλάδας, είπε χαρακτηριστικά: « Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει τις πτήσεις για το δδρομολόγιο από / προς τα Χανιά, ξεκινώντας από τον Μάρτιο, ενώ θα είναι διαθέσιμες πέντε φορές εβδομαδιαίως ως μέρος του προγράμματος του καλοκαιριού για το 2020.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξαναρχίσουμε αυτό το δρομολόγιο, ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας για την αύξηση της κίνησης του εσωτερικού, των θέσεων εργασίας και του εγχώριου τουρισμού. Οι πελάτες στην Ελλάδα μπορούν τώρα να κλείσουν πτήσεις για Αθήνα και Χανιά μέχρι τον Οκτώβριο του 2020.

Επίσης, δείτε και εσείς τα αίτια και τους λόγους που πλησιάζει το τέλος για τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια!

Για να γιορτάσουμε αυτή τη διαδρομή, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από μόλις € 16,99 για ταξίδια μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2020. Δεδομένου ότι οι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες θα πρέπει να μπουν στο ryanair.com και να αρπάξουν την ευκαιρία».

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ