Emirates πτήσεις

Η Emirates εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει, ότι από σήμερα (6 Απριλίου) θα ξεκινήσει τις επιβατικές της πτήσεις προς ευρωπαϊκές πόλεις.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η Emirates δηλώνει ότι έχει λάβει εγκρίσεις για τη μεταφορά επιβατών σε ορισμένες πτήσεις. Οι αρχικές πτήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 από το Ντουμπάι προς Λονδίνο Χίθροου, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Βρυξέλλες και Ζυρίχη, με 4 πτήσεις την εβδομάδα στο Λονδίνο και 3 πτήσεις την εβδομάδα στις άλλες πόλεις.

Λειτουργώντας από το Terminal 2 του αεροδρομίου Ντουμπάι, μέχρι νεοτέρας, οι πτήσεις αυτές θα μεταφέρουν μόνο εξερχόμενους επιβάτες από τα ΗΑΕ. Η Emirates θα μεταφέρει επίσης φορτίο προς τις δύο κατευθύνσεις, υποστηρίζοντας το εμπόριο και τη μεταφορά βασικών αγαθών. Να υπενθυμίσουμε ότι η Emirates βοηθά και στον επαναπατρισμό των ταξιδιωτών.

Ο HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας και του ομίλου της Emirates δήλωσε: «Αυτές οι αρχικές μεταφορές επιβατών, αν και περιορίζονται στους ταξιδιώτες που πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου που καθορίζουν οι χώρες προορισμού, θα καλωσοριστούν από τους πελάτες μας που επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και τις οικογένειές τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση των ΗΑΕ και όλους τους εταίρους μας για την υποστήριξή τους στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των πτήσεων μας”.

“Ενώ ελπίζουμε να μπούμε σε πλήρη λειτουργία όσο το δυνατόν συντομότερα, αναγνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλές πόλεις για την αντιμετώπιση της επιδημίας COVID-19. Το δίκτυό μας μπορεί να αποκατασταθεί μόνο με την ελάφρυνση των ταξιδιωτικών περιορισμών και διατηρούμε στενή επαφή με όλες τις αρχές για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές για να συνεχίσουμε τις υπηρεσίες μας, έχοντας κατά νου την ασφάλεια και την ευημερία του πληρώματος και των πελατών μας σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Εξετάζουμε συνεχώς την κατάσταση και θα ανακοινώσουμε τυχόν πρόσθετες υπηρεσίες όταν θα είναι διαθέσιμες”.

Η Emirates θα χρησιμοποιεί τα αεροσκάφη Boeing 777-300ER σε αυτά τα δρομολόγια, προσφέροντας Οικονομικές και Business θέσεις. Μπορείτε να κλείσετε πτήσεις από επιλέξιμους επιβάτες στη διεύθυνση www.emirates.com. Ταξιδιωτικοί περιορισμοί υπάρχουν σε αυτούς τους προορισμούς και οι ταξιδιώτες καλούνται να ελέγξουν τα κριτήρια εισόδου πριν πετάξουν.

Διαβάστε ακόμα:  Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο Χίθροου

Υγεία και ασφάλεια στις πτήσεις της Emirates

Θα εκτελούμε ένα τροποποιημένο πρόγραμμα εξυπηρέτησης εν πτήσει σε αυτές τις πτήσεις. Δεν θα διατίθενται περιοδικά και άλλο τυπωμένο υλικό ανάγνωσης, και ενώ στο αεροπλάνο θα συνεχίσουν να προσφέρονται τρόφιμα και ποτά, η συσκευασία και η παρουσίαση θα τροποποιηθεί, ώστε να μειωθεί η επαφή κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας γευμάτων και ο κίνδυνος λοίμωξης. Οι υπηρεσίες Μεταφοράς με προσωπικό οδηγό και το Σαλόνι της Emirates δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Όλα τα αεροσκάφη της Emirates θα περνάνε από βελτιωμένες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης στο Ντουμπάι, μετά από κάθε ταξίδι.

Πληροφορίες πριν την κράτηση

Εάν σκέφτεστε να κάνετε κράτηση σε μία από αυτές τις πτήσεις, θα χρειαστεί να ελέγξετε αν πληρούνται οι προϋποθέσεις σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες της αντίστοιχης χώρας, καθώς και τα κριτήρια εισόδου, από τη σελίδα πληροφοριών της IATA, για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε. Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία σας για περαιτέρω ταξιδιωτικές άδειες/τεκμηρίωση.

  • Υπενθυμίζουμε στους επιβάτες να κάνουν check-in και να καταφθάνουν 3 ώρες πριν από την αναχώρηση στον Τερματικό αεροσταθμό 2 του Αεροδρομίου του Ντουμπάι, για να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις.
  • Υπενθυμίζουμε στους επιβάτες να φέρνουν τις δικές τους μάσκες προσώπου, γάντια και να τηρούν τους κανόνες απόστασης μεταξύ τους.
  • Οι επιβάτες θα υποβάλλονται σε διαδικασίες θερμικής παρακολούθησης στο αεροδρόμιο
  • Υπενθυμίζεται στους πελάτες ότι οι χειραποσκευές δεν θα γίνουν αποδεκτές σε αυτές τις πτήσεις και ότι τα επιτρεπόμενα αντικείμενα θα περιορίζονται σε φορητό υπολογιστή, τσάντα χειρός ή μωρουδιακά αντικείμενα, οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα θα χρειαστεί να ελεγχθούν.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ