Μια φάρμα στη Σιβηρία φιλοξενεί μερικές από τις πιο όμορφες γάτες που έχετε δει στη ζωή σας.Εκ πρώτης όψεως, το αγρόκτημα Alla Lebedeva δεν φαίνεται να διαφέρει πολύ από όλα τα άλλα στην περιοχή Prigorodny, ένα μικρό χωριό στη δυτική Σιβηρία.

Με μια δεύτερη ματιά όμως θα παρατηρήσετε κάποια από τις χνουδωτές σιβηρικές γάτες του και θα συνειδητοποιήσετε γιατί αυτός ο τόπος είναι ευρέως γνωστός ως Koshlandia ή αλλιώς «Γη των Γατών».

Η ελληνική λίμνη που είναι σαν καμβάς χρωμάτων!

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»

Η 59χρονη Alla και ο σύζυγός της Sergey απέκτησαν την πρώτη τους γάτα το 2003, μια όμορφη σιβηρική, που ονομάζεται Babushka. Ένα χρόνο αργότερα, εκείνη γέννησε πέντε γατάκια και πριν το ζευγάρι το αντιληφθεί, οι γάτες κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρη την φάρμα. Όσοι ρωτούν πόσες γάτες ζουν στο Koshlandia, η Alla απαντάει απλά ό,τι αυτές φτάνουν το «ένα εκατομμύριο, ίσως και περισσότερο».

Η μεγαλύτερη ιταλόφωνη πόλη στη νότια Ελβετία

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»
Κάποιες κοιμούνται στο κοτέτσι, άλλες στο υπόστεγο, ενώ μερικές περιφέρονται στον περίβολο γύρω από το αγρόκτημα ή στην οροφή της αγροικίας. Είναι σχεδόν παντού και αυτό φαίνεται ό,τι αρέσει στην Alla και τον sergey. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο υπερήφανοι για τον παράδεισο των γατών που έχουν δημιουργήσει, που συνεχώς τραβούν φωτογραφίες και τις δημοσιεύουν στα social media.

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»

Πιθανότατα να έχετε δει κάποιες από τις φωτογραφίες του Alla, αλλά πολλοί υπάρχει περίπτωση να έχουν την εντύπωση ό,τι τα αξιολάτρευτα αυτά πλάσματα είναι νορβηγικές γάτες. Αυτό συνέβη επειδή πριν από μερικά χρόνια, όταν οι φωτογραφίες ξεκίνησαν για πρώτη φορά να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, οι γάτες παρουσιάστηκαν ως νορβηγικές από μια ιστοσελίδα που έβαλε τις φωτογραφίες χωρίς την άδεια της Alla.

Καρκασσόν: Μια πόλη που μοιάζει να βγήκε από τις σελίδες παραμυθιού

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»

Η Alla λέει ότι οι πολλές γάτες που ζουν στο Koshlandia χωρίζονται σε δύο κύριες ομάδες, μία που βγαίνει για κυνήγι και κάνει μήνες μέχρι να πειστρέψει και μια άλλη που μένει και ζει με ό,τι την τροφοδοτούν οι άνθρωποι, αλλά και με οτιδήποτε άλλο βρει εκεί, όπως ποντίκια και αρουραίους, αρκετά γενναίους για να εισέλθουν εκεί.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Νότιγχαμ: Η Μέκκα για όσους λατρεύουν τα ψώνια και την διασκέδαση

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»

«Οι γάτες μας κινούνται ελεύθερα. Σε γενικές γραμμές, όλες οι γάτες είναι ασυνήθιστες και διαφέρουν από τις γάτες που ζουν σε διαμερίσματα, ακριβώς όπως ένα κουνέλι διαφέρει από ένα λαγό. Είναι άγριες ​​και ανεξάρτητες», ανέφερε η Alla. «Το καλοκαίρι οι γάτες χωρίζονται σε δύο ομάδες. Μερικές από αυτές πηγαίνουν για κυνήγι κάπου και λείπουν από το σπίτι για μήνες. Όλες οι θηλυκές γάτες είναι πάντα μαζεμένες και κάθονται στο σπίτι.»

Όσιγιεκ: Σούπερ λόγοι για να επισκεφθείτε αυτή τη πανέμορφη πόλη της Κροατίας

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»

Εκτός από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Alla στα social media όπως το Twiter, οι λάτρεις των γατών μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες των γάτων του Koshlandia στο YouTube, όπου η Alla ανεβάζει τακτικά νέα βίντεο.

Οι σύγχρονες «Ραπουνζέλ»: Γυναίκες με μακριά μαλλιά τα οποία κόβουν μόνο μια φορά στη ζωή τους

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»

Αν είστε γάτα που ψάχνει για άλλα δροσερά μέρη για να επισκεφθεί, σας προτείνουμε να δείτε το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου των Γάτων στην Ελλάδα ή το The Cat Boat, το πλωτό ιερό του Άμστερνταμ για τις γάτες.

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»

Το κάστρο στο Βέλγιο που επισκέπτονται οι κυνηγοί φαντασμάτων επειδή πιστεύουν ότι είναι στοιχειωμένο

Koshlandia: Στα άδυτα της «Γης των Γατών»Αν είστε γάτα που ψάχνει για άλλα δροσερά μέρη για να επισκεφθεί, σας προτείνουμε να δείτε το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου των Γάτων στην Ελλάδα ή το The Cat Boat, το πλωτό ιερό του Άμστερνταμ για τις γάτες.

Περισσότερα:E-Radio.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ