Φαγητό στη Lufthansa

Η Lufthansa ξεκινά μια νέα εποχή στη μετά covid-19 εποχή, αφού από την άνοιξη του 2021 θα προσφέρει επιλογές με φρέσκα γεύματα και ροφήματα στην Economy Class, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Η Lufthansa πρωτοπορεί και καινοτομεί, αφού λίαν συντόμως θα προσφέρει στους επιβάτες της Economy Class στα ταξίδια με το αεροπλάνο μια σειρά νέων υπηρεσιών. Ειδικά και μετά τη μεγάλη ζημιά της εταιρείας λόγω κορονοϊού, χάνοντας σχεδόν 2 δις ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2020. Από την άνοιξη του 2021, οι επιβάτες σε δρομολόγια μικρών και μεσαίων αποστάσεων θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν γεύματα και ροφήματα υψηλής ποιότητας, για να τα απολαύσουν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Κορονοϊός: Η Virgin είναι έτοιμη να μεταφέρει το εμβόλιο Covid-19 μέσω του δικτύου της

Πρότυπα αυστηρών προδιαγραφών στην προετοιμασία

Πρότυπα αυστηρών προδιαγραφών θα εφαρμόζονται από την επιλογή έως την προετοιμασία και τη διανομή προϊόντων. Με τη νέα αυτή υπηρεσία, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου αναμένεται να επενδύσουν περισσότερο στη βιωσιμότητα, επιλέγοντας τρόφιμα και συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον και μειώνοντας τη σπατάλη. Ας μην ξεχνάμε ότι υπήρξε η αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2019.

Φαγητό στη Lufthansa πιο προσεγμένο με ροφήματα και τρόφικα παραδοσιακά

Οι επιλογές των σνακ στην Economy Class δεν ανταποκρίνονταν πάντα στις προσδοκίες των επιβατών οπότε η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε μια νέα υπηρεσία, που θα δίνει τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων υψηλής ποιότητας, με τους επιβάτες να επιλέγουν τα γεύματα και τα ροφήματα που θα θέλουν να απολαύσουν στο ταξίδι τους.

Skyscanner: Ποιες τάσεις θα καθορίζουν τα ταξίδια μας το 2021;

Μάλιστα θα υπάρχουν διαφορετικές επιλογές γευμάτων και ποτών, ορισμένες από τις οποίες θα έχουν τοπικό χαρακτήρα. Το επίκεντρο θα είναι πάντα τα φρέσκα προϊόντα, ενώ τα δωρεάν σνακ που διατίθενται έως σήμερα θα σταματήσουν να προσφέρονται.

Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σταδιακά από την άνοιξη του 2021, με τη Lufthansa να ανακοινώνει σύντομα τα ακριβή προϊόντα που θα προσφέρονται.

Απίστευτο: Στη Βενετία σταμάτησαν... τη θάλασσα! Έφτιαξαν σύστημα με 79 φράγματα και έκοψαν την πλημμυρίδα

Κορονοϊός: Η AEGEAN κάνει πιο ασφαλή τα ταξίδια

Με επίκεντρο τους επιβάτες και την προστασία τους και σκοπό να παραμείνει το αεροπορικό ταξίδι ασφαλές, η AEGEAN βρίσκει τρόπους για να προσφέρει επιπλέον ασφάλεια!

Aegean αεροπλάνο

Η AEGEAN κάνει περισσότερο ασφαλή τα ταξίδια, συστήνοντας στο επιβατικό κοινό τους Hygiene Attendants, που θα φροντίζουν για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και ασφάλεις κατά την πτήση.

Aegean ασφαλή ταξίδια

Οι Hygiene Attendants φέρουν ειδικό αναγνωριστικό σήμα και βοηθούν τους επιβάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού να ακολουθήσουν, όλοι, τα αναγκαία μέτρα προστασίας, καθιστώντας το αεροπλάνο το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες τους, αλλά και για το προσωπικό εξυπηρέτησης της εταιρείας. about:blank

Φροντίζουν για την ασφάλεια των επιβατών

Πάντα κοντά στον επιβάτη, με χαμόγελο, αλλά και κατανόηση στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, οι Hygiene Attendants υπενθυμίζουν σε όλους τους επιβάτες:

αεροδρόμιο τουρίστας με μάσκα

• τη σωστή και συνεχή χρήση της μάσκας από όλους, καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, φροντίζοντας παράλληλα για την ομαλή διαχείριση συγκεκριμένων περιστάσεων, όπως π.χ. κατά τη διάρκεια κατανάλωσης του προσφερόμενου ροφήματος και snack
• την τήρηση των αποστάσεων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από το αεροσκάφος και τον περιορισμό της κινητικότητας των επιβατών κατά την πτήση και απαντούν σε τυχόν ερωτήματα των επιβατών για θέματα όπως μέτρα και διαδικασίες προστασίας, διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης αεροσκαφών, κυκλοφορία του αέρα εντός καμπίνας, κ.ά.

Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης

“Καθώς τα νέα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού έχουν αλλάξει τη ζωή όλων μας και όπως είναι φυσικό και το αεροπορικό ταξίδι, όλοι εμείς στην AEGEAN, εργαζόμαστε καθημερινά για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, τη ζεστασιά και τη φροντίδα που σας έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Βρήκαμε το μέρος στον κόσμο που έχει υπερ-τουρισμό αυτή την στιγμή – Παρά τον κορονοϊό!

Στην Ιταλία σερβίρουν κρασί στους περαστικούς από παράθυρα

Οι Hygiene Attendants θα είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν να ταξιδεύετε με περισσότερη σιγουριά και ηρεμία, συμβάλλοντας στην τήρηση των αναγκαίων μέτρων προφύλαξης και ασφάλειας όλων μας.

φαγητόαεροπλάνου σε δίσκο θέση

Άλλωστε, σύμφωνα πάντα με πρόσφατες μελέτες που δημοσιοποιούνται, το αεροπορικό ταξίδι εξακολουθεί να παραμένει ασφαλές, καθώς ο κίνδυνος ενός επιβάτη να προσβληθεί από τον COVID 19 μέσα σε αεροσκάφος, αποδεικνύεται πολύ χαμηλός», δήλωσε ο κ.Γιάννης Τζοβάνης, Διευθυντής Πληρωμάτων Καμπίνας της AEGEAN.

Η δέσμευση και η φροντίδα της AEGEAN για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων και των επιβατών της, αποτέλεσε απόλυτη προτεραιότητα από την έναρξη της πανδημίας, ενισχύοντας τους τακτικούς καθαρισμούς των αεροσκαφών μεταξύ όλων των πτήσεων και εντατικοποιώντας τις διαδικασίες απολύμανσης.

Νέα προσέγγιση στα αεροπορικά ταξίδια

Στη συνέχεια, και κατά τη διάρκεια της επανεκκίνησης των αεροπορικών ταξιδιών, ανταποκρίθηκε στα νέα ταξιδιωτικά δεδομένα, εφαρμόζοντας σε όλες τις πτήσεις και σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, νέες διαδικασίες και ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, πάντοτε σε στενή συνεργασία με τις αρχές.

Τι είναι traffic light που εφαρμόζεται στην ΕΕ για τον κορονοϊό;

Παράλληλα, εφαρμόζει πρόγραμμα τακτικών δεκαπενθήμερων προληπτικών μοριακών ελέγχων για COVID-19 σε πτητικό και σε επιλεγμένο μη πτητικό δυναμικό της εταιρείας, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την προστασία επιβατών και πληρωμάτων καμπίνας, έχοντας διενεργήσει περισσότερους από 13.000 μοριακούς ελέγχους COVID-19 στο προσωπικό της.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ