Μαγικές εικόνες από χιονισμένη Φλώρινα που είναι αποτέλεσμα της νέας κακοκαιρίας. Το κύμα κακοκαιρίας έφτασε στην Ελλάδα, καθώς από τα ξημερώματα στην βόρεια Ελλάδα χιονίζει στα βόρεια ορεινά.

Στην Φλώρινα αργά τη νύχτα ξεκίνησε η χιονόπτωση, η οποία μάλιστα είναι πυκνή, έτσι στα λευκά ξύπνησαν σήμερα κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα μάλιστα με βίντεο που αναρτήθηκε στο Forecast Weather Greece, η θερμοκρασία έχει πέσει στο μηδέν, με το χιόνι να φτάνει ήδη τα 10 εκατοστά. Κατά διαστήματα μάλιστα, η χιονόπτωση είναι έντονη, καθώς οι άνεμοι είναι θυελλώδεις και δημιουργούν ένα σκηνικό χιονοθύελλας ανά διαστήματα.

- Advertisement -

Δεν… πρόλαβε να το στρώσει με χιόνι στην Φλώρινα, και Instagram και Twitter γέμισαν χιονισμένες φωτογραφίες από αυτόν τον αγαπημένο προορισμό, η οποία αποδεικνύεται ένας μαγικός τόπος, ειδικά τον χειμώνα. Δείτε μερικές από αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες:

Χιονισμένη Φλώρινα instagram 1
Χιονισμένη Φλώρινα instagram 1
Χιονισμένη Φλώρινα instagram 1

Πάρνηθα: Μαγικό τοπίο με το χιόνι να φτάνει μέχρι και τα 4 μέτρα! (video)

Το μεγάλο κύμα κακοκαιρίας έπληξε την Πάρνηθα με το καταφύγιο Μπάφι να βρίσκεται αποκλεισμένο εξαιτίας των ισχυρών χιονοπτώσεων. Με την ευκαιρία, πρέπει ανακαλύψτε το πάρκο των Ψυχών και να ξεναγηθείτε στο πιο creepy «μουσείο» της Ελλάδας! (video)

Τα χιόνια έχουν συνθέσει ένα μαγικό αλπικό τοπίο. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο σημείο το χιόνι έχει φτάσει μέχρι και τα τέσσερα μέτρα ύψος, με την περιοχή να είναι δύσβατη.

Η κακοκαιρία υποχωρεί, σιγά σιγά, και οι συνθήκες τις επόμενες μέρες θα επιτρέψουν στον κόσμο να ανέβει στην Πάρνηθα για να απολαύσει το χιόνι και το απίστευτο φυσικό τοπίο.

Δείτε τις μαγικές εικόνες που δημιούργησε ο χιονιάς στην Πάρνηθα και στο Μπάφι:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ