Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ετοίμασε ψηφιακές αναμεταδόσεις από μεγάλες συναυλίες και παραστάσεις, που μπορείτε να παρακολουθήσετε online από το σπίτι σας.

- Advertisement -

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κέντρων Συμφωνικής Μουσικής, συμμετέχει και αυτό με τη σειρά του στη συντονισμένη προσπάθεια να μεταφερθούν τα πολιτιστικά δρώμενα στην ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού σας.

Online συναυλίες από το Μέγαρο Μουσικής

Πρώτο βήμα ήταν να φέρει στα σπίτια τις μεγάλες αίθουσες συναυλιών της Ευρώπης,
σε συνεργασία με το European Concert Hall Organisation (ECHO). Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μουσικής, “Σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε ψηφιακά σε μερικούς από τους πιο ιστορικούς συναυλιακούς χώρους σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, μέσα από μια σειρά καταπληκτικές συναυλίες που θα προβάλλονται μέσω facebook κάθε βράδυ στις 21:00.”

Το πρόγραμμα για τις συναυλίες που θα παίζουν κάθε βράδυ στο facebook του ΜΜΑ μπορείτε να το βρείτε στο www.megaron.gr.

Και η Metropolitan Opera Νέας Υόρκης διαθέτει δωρεάν σπουδαίες onnline παραστάσεις!

Online παραστάσεις από το Μέγαρο Μουσικής

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στις ψηφιακές αναμεταδόσεις συναυλιών του ΕCHO, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών εγκαινιάζει έναν κύκλο ψηφιακών αναμεταδόσεων, προβάλλοντας στη διαδικτυακή «σκηνή» του εξαιρετικές συναυλίες και παραστάσεις που οι ίδιοι οι θεατές ανέδειξαν και αγάπησαν.

Μια σπάνια ευκαιρία για τους φίλους της μουσικής να απολαύσουν δωρεάν στο site του Μεγάρου, κάθε Τετάρτη και Σάββατο (9:30 μ.μ.), παραγωγές που τους ενθουσίασαν και ήθελαν πάντα να ξαναδούν ή απλώς δεν πρόλαβαν να τις παρακολουθήσουν, όταν αυτές παρουσιάζονταν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο κύκλος «Μένουμε σπίτι – Βλέπουμε Μέγαρο» αρχίζει το Σάββατο 4 Απριλίου στις 9:30 μ.μ. με τη διαδικτυακή προβολή της όπερας «Λούλου» του Άλμπαν Μπεργκ, μιας από τις σημαντικότερες του 20ού αιώνα, και τη συγκλονιστική Μάρλις Πέτερσεν στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Για να δείτε όλο το πρόγραμμα παραστάσεων, επισκεφτείτε το www.megaron.gr.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ