Από τις 25 Ιουλίου, ο φαντασμαγορικός κόσμος του παγκοσμίου φήμης Museum of Illusions, που από τότε που άνοιξε στην Αθήνα κάνει πάταγο με τα εντυπωσιακά εκθέματα ψυχαγωγίας και οπτικής ψευδαίσθησης, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και στην Κωνσταντινούπολη!

Museum of Illusions, Κωνσταντινούπολη

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης, ιδρυτές του ομίλου Enthoosia που δραστηριοποιείται στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας, 10 μήνες μετά το πολύ επιτυχημένο άνοιγμα του Museum of Illusions Athens άνοιξαν στην Κωνσταντινούπολη το δεύτερο Museum of Illusions.

- Advertisement -
Museum of Illusions Istanbul - Τανιμανίδης

Το Museum of Illusions Istanbul βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο “Narmanli Han” επί της οδού Istiklal, τον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Κωνσταντινούπολης. Έχει 3 ορόφους και η συνολική του έκταση είναι 700 τ.μ., ενώ περιέχει πάνω από 60 ψευδαισθήσεις, κατάστημα δώρων και αίθουσα για διοργάνωση εκδηλώσεων, παιδικών πάρτυ, εταιρικών συναντήσεων ή παρουσιάσεων.

Museum of Illusions, Κωνσταντινούπολη

Το μουσείο προσφέρει μια διαδραστική και διασκεδαστική εμπειρία, είναι ένα ασυνήθιστο και συναρπαστικό μέρος, αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για νέες εμπειρίες και διασκέδαση με τους φίλους και την οικογένεια. Σκοπός των ιδρυτών είναι το Museum of Illusions Istanbul να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης.

Museum of Illusions, Κωνσταντινούπολη

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το opening event του μουσείου. Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, ανάμεσά τους πολλοί επώνυμοι μεταξύ των οποίων ο επιχειρηματίας Acun Ilicali, οι ηθοποιοί Bensu Soral Baș και Neslihan Yeldan, είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι το μουσείο, να βγάλουν πολλές φωτογραφίες και να απολαύσουν τη μουσική του διάσημου Τούρκου DJ Doğuş Çabakçor.

Museum of Illusions, Κωνσταντινούπολη

Info:
Narmanlı Han / İstiklal Cd. No:180 / 34421, Beyoğlu / İstanbul
www.museumofillusions.com.tr

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ