Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
29.9 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsJuneyao Air: Νέο δρομολόγιο που θα συνδέει απευθείας Αθήνα με Σανγκάη

Juneyao Air: Νέο δρομολόγιο που θα συνδέει απευθείας Αθήνα με Σανγκάη

H κινεζική αεροπορική εταιρεία Juneyao Air ξεκινάει το νέο δρομολόγιο Σανγκάη – Αθήνα από τον Απρίλιο του 2024, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά από την αναστολή των σχεδίων του αερομεταφορέα να ξεκινήσει να εξυπηρετεί τις δύο πόλεις με πτήσεις nonstop.

Η αεροπορική εταιρία, με έδρα τη Σανγκάη, θα αξιοποιήσει στο δρομολόγιο προς την Αθήνα αεροσκάφος Boeing 787-9 Dreamliner.

- Advertisement -

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα και θα ξεκινήσει στις 2 Απριλίου του 2024.

Η JuneyaoAir μόλις ανακοίνωσε την επικείμενη έναρξη το 2024 του νέου δρομολογίου από τον κόμβο της στη Σαγκάη προς την Αθήνα, με το κορυφαίο αεροσκάφος της Boeing 787-9 Dreamliner, επεκτείνοντας περαιτέρω το δίκτυό της στην Ευρώπη. Η JuneyaoAir είναι μία από τις ηγετικές ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες στην Κίνα και είναι επίσης ο πρώτος Συνδετικός Συνεργάτης (ConnectingPartner) της StarAlliance.

«Βασιζόμενη στην πρωτοβουλία «Ζώνη και Δρόμος» («BeltandRoadInitiative»), η JuneyaoAir, πρώτη μεταξύ των κινεζικών ιδιωτικών αεροπορικών εταιρειών, αναλαμβάνει την πραγματοποίηση του διηπειρωτικού αυτού δρομολογίου» δήλωσε ο κ.MrYuChengji,CEO της JuneyaoAir. «Επιλέγουμε την Αθήνα ως τον τρίτο ευρωπαϊκό προορισμό της Juneyao, λόγω των πλούσιων τουριστικών πόρων της Αθήνας και της Μεσογείου και της όλο και πιο στενής εμπορικής σύνδεσής τους με την Κίνα. Το νέο δρομολόγιο θα βελτιώσει περαιτέρω την επικοινωνία μεταξύ των Κινέζων και των Ελλήνων και θα ενισχύσει τις επιχειρηματικές, εμπορικές, τουριστικές και πολιτιστικές συνδέσεις μεταξύ των δύο περιοχών

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στην Αθήνα τους συνεργάτες και φίλους της Juneyao Air! Σε μια τόσο σημαντική, στρατηγικής σημασίας, αγορά όπως είναι η Κινεζική, η Σανγκάη έως σήμερα κατέγραφε τα υψηλότερα ποσοστά  επιβατικής κίνησης προς την Αθήνα μέσω ενδιάμεσων σταθμών, οπότε η έναρξη για πρώτη φορά της απευθείας σύνδεσης είναι μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις για το αεροδρόμιο, την πόλη και τη χώρα μας.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην Juneyao Air για την «ψήφο εμπιστοσύνης» στην αγορά της Αθήνας και να επιβεβαιώσω τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την αεροπορική εταιρεία, με στόχο να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην επιτυχία του δρομολογίου. Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας πλήρεις και ασφαλείς πτήσεις και ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην αγορά μας!»

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα ξεκινώντας τον Απρίλιο 2024, με Boeing 787 Dreamliner, προσφέροντας καμπίνα διακεκριμένων επιβατών και καμπίνα οικονομικών θέσεων. HJuneyaoAir είναι η μοναδική και η πρώτη κινεζική αεροπορική εταιρείαπου θα πραγματοποιεί την απευθείας σύνδεση μεταξύ Σανγκάης και Αθήνας. Το δρομολόγιο αποτελεί τμήμα του σχεδιασμού της JuneyaoAir να προσφέρει αυξημένη παγκόσμια διασυνδεσιμότητα από την Κίνα.

Πρόσθετα στο δρομολόγιο Σανγκάη – Αθήνα, η JuneyaoAirήδη πραγματοποιεί 3 απευθείας δρομολόγια συνδέοντας την Κίνα με την Ευρώπη,τα Σανγκάη-Ελσίνκι, Τσεντσόου (Zhengzhou)-Ελσίνκι, καιΤσεντσόου-Μιλάνο, έχοντας μεταφέρει περισσότερους από 180.000 ταξιδιώτες τα τελευταία 4 χρόνια.

Σχετικά με τον κορυφαίο τύπο αεροσκάφους τηςJuneyaoAir, τοBoeing 787-9 Dreamliner

Το κορυφαίο αεροσκάφος της JuneyaoAir – το Boeing 787-9 Dreamliner διαθέτει διακεκριμένη και οικονομική κατηγορία θέσεων, με άνετα εργονομικά καθίσματα, προσωπικές οθόνες ψυχαγωγίας αφής υψηλής ευκρίνειας και πρόσβαση σε ασύρματο διαδίκτυο. Όλα τα καθίσματα της ΒusinessClass έχουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο και μπορούν να γίνουν πλήρως ανακλινόμενα σε θέση κρεβατιού, προσφέροντας στους επιβάτες μια ανώτερη εμπειρία ύπνου, η οποία αυξάνει σημαντικά το επίπεδο της ταξιδιωτικής άνεσης. Τα καθίσματα της EconomyClass είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άνετο προσωπικό χώρο και ένα κορυφαίο ατομικό,on-demand σύστημα ψυχαγωγίας.

Σχετικά με τηνJuneyaoAir

Με έτος ίδρυσης το 2006, η JuneyaoAir αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες στην Κίνα και είναι ο πρώτος Συνδετικός Εταίρος της StarAlliance. Η εταιρεία εξυπηρετεί πάνω από 200 προορισμούς σε Ασία και Ευρώπη, διαθέτοντας έναν σύγχρονο στόλο από 92 αεροσκάφη. Η JuneyaoAir έχει τιμηθεί με το βραβείο της SkytraxWorld ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Κίνα για το έτος 2022.

www.juneyaoair.com

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,295LikesΚάντε Like
88,196 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ