Ανήκετε στην κατηγορία αυτών που θεωρούν την ύπαρξη των σεσουάρ στα ξενοδοχεία τεράστιο επίτευγμα; Τότε μάλλον τα νέα για εσάς δεν θα είναι ευχάριστα.

Κι αυτό, διότι όπως έχει αποδειχθεί το να χρησιμοποιεί κανείς το συγκεκριμένο αντικείμενο στις ξενοδοχειακές μονάδες μπορεί να αποβεί καταστροφικό για την υγεία του. Ο λόγος;

Σεσουάρ μαλλιών στα ξενοδοχεία

Τα εκατομμύρια μικρόβια που κυκλοφορούν πάνω σ’ αυτό, καθώς αποτελεί από τα φαινομενικά πιο ”αθώα” αντικείμενα που υπάρχουν μέσα στις τουαλέτες, με αποτέλεσμα… να μην απολυμαίνεται ποτέ.

Μπορεί τα δωμάτια να καθαρίζονται επιμελώς μετά την αναχώρηση των προηγούμενων θαμώνων, ωστόσο το σεσουάρ δεν ανήκει στην επικίνδυνη ζώνη στην οποία ανήκουν η μπανιέρα, ο νιπτήρας και η λεκάνη. Αποτέλεσμα; Να αποτελεί ξεκάθαρη εστία μικροβίων.

Στην ίδια κατηγορία με το πιστολάκι μαλλιών ανήκουν τα πόμολα και φυσικά οι διακόπτες. Γεγονός που σημαίνει πως καμία καθαρίστρια δεν θα φροντίσει να εξαφανίσει από πάνω του τα ίχνη των προηγούμενων ενοίκων του δωματίου.

Εσείς γνωρίζετε πως τα ταξίδια κάνουν καλό στην υγεία αλλά και στην καθημερινότητα μας;

Δείτε τι να προσέξετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου!

Δείτε τι να προσέξετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέχουμε στα ξενοδοχεία, και κυρίως στα δωμάτια για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

Ένα ξενοδοχείο είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ιδιωτικότητά σας; Ή μήπως όχι;

Σε κάθε περίπτωση και όσο ασφαλείς και αν αισθάνεστε, πρέπει να είστε σε επιφυλακή για κρυφές κάμερες. Ίσως να νομίζετε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο σε άλλους ανθρώπους, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να παραβιαστεί η ιδιωτική σας ζωή.

Το πρώτο θύμα κατασκοπείας ήταν μια 23χρονη γυναίκα σε ένα δωμάτιο στο Oxford Wheatley Travelodge το 2015, η οποία βρήκε μια κρυφή κάμερα. Το 2016 μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια βρήκε μια φωτογραφική μηχανή στο μπάνιο του δωματίου που έμενε με την 11χρονη κόρη της. Να υπενθυμίσουμε ότι παρόμοια γεγονότα με κρυφές κάμερες έχουν σημειωθεί και σε διαμερίσματα της Airbnb!

Μια συμβουλή από εμάς είναι ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ψάχνετε για κάμερες, κυρίως στο μπάνιο, σε δύσκολα σημεία, όπως ο εξαερισμός.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Περισσότερα ταξιδιωτικά tips στο travelstyle.gr:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ