Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Αυτή τη φορά μας ταξιδεύουν εντός συνόρων στα μαγευτικά Ζαγοροχώρια με δύο επεισόδια back to back, Σάββατο 2 Απριλίου στις 17:45 με το πρώτο μέρος του ταξιδιού και Κυριακή 3 Απριλίου στις 17:45 με το δεύτερο.

Οι Εικόνες βρίσκονται στη «σπονδυλική στήλη» της Ηπείρου, το νομό Ιωαννίνων για ένα μοναδικό οδοιπορικό και μετά το ταξίδι στην πόλη των Ιωαννίνων, πάνε μέχρι τα πανέμορφα, πέτρινα Ζαγοροχώρια! Γνωρίστε τα περίφημα Ζαγοροχώρια έτσι όπως μόνο οι Εικόνες μπορούν να σας τα δείξουν! 

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα, αυτή τη φορά! Δείτε το πρώτο μέρος του μοναδικού αυτού ταξιδιού αυτό το Σάββατο 2 Απριλίου στις 17:45, στο OPEN.

Στο πρώτο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στα Ζαγοροχώρια και με φόντο την άγρια ομορφιά του τόπου επισκέπτονται τα χωριά Άνω Πεδινά και Αρίστη και μας αποκαλύπτουν τα «διαμάντια» που κρύβουν τόσο σε διαμονή όσο και σε εστιατόρια και παραδοσιακά καφενεία!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του κάνουν ράφτινγκ στον Βοϊδομάτη, σ’ ένα από το πιο καθαρά ποτάμια στην Ελλάδα, και οδηγούν buggy στα απίστευτης ομορφιάς τοπία που προσφέρει το ανατολικό Ζαγόρι.

Δείτε το τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο

Δείτε το δεύτερο μέρος του μοναδικού αυτού ταξιδιού αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου στις 17:45, στο OPEN.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στο «πέτρινο δάσος της Ηπείρου», τα περίφημα Ζαγοροχώρια!

Επισκέπτονται το Μεγάλο Πάπιγκο· το «βαρύ πυροβολικό» στο Ζαγόρι, το Μικρό Πάπιγκο· για να θαυμάσουν την Αστράκα, το πανέμορφο Δίλοφο και το Δίκορφο· τον άγνωστο «παράδεισο» της περιοχής.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του μένουν έκπληκτοι από τη μοναδική καλοσύνη και φιλοξενία των κατοίκων και από τις επιλογές διαμονής που προσφέρουν τα Ζαγοροχώρια.

Φυσικά δεν παραλείπουν να δοκιμάζουν πεντανόστιμα φαγητά και τοπικά ηδύποτα!

Δείτε το τρέιλερ για το δεύτερο επεισόδιο

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ