Εικόνες Φεζ - Τάσος Δούσης
- Advertisement -

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση βρέθηκαν στο υπέροχο Μαρόκο και μας ταξιδεύουν και εμάς στην πιο ατμοσφαιρική πόλη στον κόσμο, τη Φεζ! Μην χάσετε το νέο επεισόδιο!

Οι «Εικόνες» επιστρέφουν με ανταπόκριση από το αυτοκρατορικό Μαρόκο, και συγκεκριμένα την πόλη Φεζ, έναν προορισμό που ξετρελαίνει κάθε ταξιδιώτη με τις αντιθέσεις που έχει να του παρουσιάσει.

Δηλώστε συμμετοχή και στον καταπληκτικό διαγωνισμό από τις «Εικόνες με τον Τάσο Δούση», για να κερδίσετε ένα διήμερο για 2 στο Ναύπλιο!

Πάρτε μία πρώτη γεύση από το trailer του μοναδικού ταξιδιού και μην χάσετε το νέο επεισόδιο αυτό το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 20:00 στο OPEN TV:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Οι «Εικόνες» από τον Τάσο Δούση θα σας συντροφεύουν καθημερινά Δεύτερα με Παρασκευή στο Open

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» μας συστήνουν το Μαρόκο! Δείτε εδώ το πρώτο μέρος!

Πρώτη στάση του Τάσου Δούση με τις «Εικόνες» στο Μαρόκο ήταν η κόκκινη πόλη, το εξωτικό Μαρακές. Ένας προορισμός για τολμηρούς και υποψιασμένους ταξιδιώτες.

Η πόλη των κήπων και των Φοινίκων με τα πολύχρωμα παζάρια, τις πολύβουες αγορές, τα αφρικανικά τοπία και τα παλάτια ριάντ που θεωρείται το διαμάντι του Νότου.

Ο Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» στο Μαρόκο ξεκινούν να ανακαλύπτουν τις κρυμμένες γωνιές και τις ομορφιές της πόλης απολαμβάνοντας την βόλτα με μια παραδοσιακή άμαξα. Μετέπειτα θα επισκεφθούν ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά στη μουσουλμανική Δύση, το γνωστό Κουτουμπία.

Εκεί συναντούν τους γκεράμπ με τις χάλκινες καμπάνες τους. Σειρά έχει η πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ. Στην κεντρική πλατεία Τζεμαα ελ Φνα χτυπάει ο παλμός της πόλης με κύριους πρωταγωνιστές μουσικούς, ταχυδακτυλουργούς, γητευτές φιδιών, μαϊμούδες που κάνουν ακροβατικά, πάγκους με παραδοσιακές μαροκινές νοστιμιές.

Οι «Εικόνες» μας ταξιδεύουν στο νησί των ανέμων την Μύκονο– Δείτε ολόκληρο το δεύτερο μέρος

Η αποστολή δεν σταματά εδώ. Ακολουθεί η εξερεύνηση στο Μπαϊα παλάτι, η επίσκεψη στο πολυτελέστατο και ιστορικότερο ξενοδοχείο La Mamounia και τέλος η δοκιμή του τανζίν, του πιο διάσημου μαροκινού πιάτου για το απόλυτο ταξίδι αισθήσεων.

Απολαύστε εδώ το πρώτο μέρος από ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο Μαρόκο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ