Εικόνες με τον Τάσο Δούση διαγωνισμός Ναύπλιο - 3Sixty Hotel

Καταπληκτικός διαγωνισμός με δώρο ένα υπέροχο διήμερο για 2 άτομα στο Ναύπλιο, σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στο 3Sixty Hotel & Suites, από τις «Εικόνες με τον Τάσο Δούση»!

Μην ξεχνάτε! Κάθε εβδομάδα o Τάσος Δούσης έχει για εσάς και έναν καινούργιο διαγωνισμό!

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η @valentine_fa !

Διαγωνισμός Ναύπλιο Τάσος Δούσης - 3Sixty Hotel

Αν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος σε αυτόν τον super διαγωνισμό, θα πρέπει να επισκεφτείτε το προφίλ του Τάσου Δούση στο Instagram, tasosdousis, και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα στο post του διαγωνισμού!

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου και θα προκύψει από τα σχόλια του post. Προσοχή απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι να κάνετε όλα τα βήματα. Το δώρο έχει διάρκεια 90 ημερών από την ημέρα της κλήρωσης.

Καλή επιτυχία! #eikonesbytasosdousis#giveawaytasosdousis

Αν θέλετε να ανακαλύψετε κι εσείς το Ναύπλιο όπως ο Τάσος Δούσης, δείτε ολόκληρο το επεισόδιο στο YouTube, όπου ανακαλύπτει τις καλύτερες διευθύνσεις της πόλης για διαμονή, φαγητό και ποτό, κάνει ρεπορτάζ στο Παλαμήδι και το Μπούρτζι και παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να δείτε στην πόλη του Ναυπλίου σε 48 ώρες!

Διαβάστε ακόμα:
Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν το ταξίδι στη σουηδική Λαπωνία! Μη χάσετε το επόμενο επεισόδιο

Λίγα λόγια για το 3Sixty Hotel & Suites

Διαγωνισμός Ναύπλιο - 3Sixty Hotel Suites

Επτά πολυτελείς σουίτες, επτά επιπλέον λόγοι να επισκεφτείτε το Ναύπλιο! Στεγασμένο σε ένα ανακαινισμένο αρχοντικό του 19ου αιώνα, στην καρδιά της πόλης, το μοναδικής αισθητικής boutique hotel διακρίνεται για την εξαίρετη αρχιτεκτονική του και τα πλήρως εξοπλισμένα και σύγχρονα δωμάτια που υποκλίνονται στις ανάγκες των επισκεπτών. (Παπανικολάου 26 & Κωλέττη 1, Ναύπλιο, Τ. +30 2752 500501, Site: www.3sixtyhotel.gr, FB: 3Sixty Hotel & Suites)

Μείνετε συντονισμένοι στο travelstyle.gr για να μην χάνετε τους μοναδικούς διαγωνισμούς μας!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ