ryanair μεγάλη προσφορά
- Advertisement -

Μεγάλη προσφορά από τη Ryanair που σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε τα εισιτήρια σας μόνο για σήμερα από…9,99€!

Επίσης, δείτε τη μεγάλη προσφορά της Alitalia και ταξιδέψτε σε όλον τον κόσμο με εισιτήρια από…54€!

Η Ryanair πραγματοποιεί νέα καμπάνια με όνομα «Ryanair – Cyber Week» και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κλείνουν τα εισιτήρια τους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η προσφορά ισχύει μόνο για μία ημέρα, όμως…η νέα καμπάνια «Ryanair – Cyber Week» θα δίνει κάθε μέρα και από μία νέα προσφορά για τους επιβάτες της.

Η καμπάνια θα έχει διάρκεια δέκα ημερών και πιο συγκεκριμένα ξεκινάει από σήμερα, Κυριακή 24 Νοεμβρίου και θα έχει διάρκεια μέχρι την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019!

Οι πτήσεις που μπορεί κάποιος να επιλέξει είναι από τα αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των Χανίων.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τόσο τις τιμές όσο και τους προορισμούς που μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη προσφορά της Ryanair. Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας εδώ: ryanair.com

Μείνετε συντονισμένοι στο Travelstyle.gr να μαθαίνετε πρώτοι τις νέες προσφορές της γνωστής αεροπορικής και όχι μόνο.

5+1 κανόνες ασφαλείας στο ταξίδι που ίσως αγνοείτε!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσες φορές έχετε διαβάσει συμβουλές ασφαλείας για το ταξίδι σας και σκεφτήκατε : “ναι, καλά…” κι αμέσως τους αγνοήσατε όταν ταξιδέψατε;

Ryanair: Απίθανη προσφορά για την πανέμορφη Μάλτα μόλις με €30 με επιστροφή!

Επίσης, ανακαλύψτε 6 tips για να οργανώσετε ένα low budget ταξίδι!

Όλοι το έχουμε κάνει. Καλό είναι, όμως, να πάψουμε να αγνοούμε τις χρήσιμες συμβουλές και να αρχίσουμε να ακολουθούμε αυτούς τους κανόνες ώστε να διαφυλάξουμε την ασφάλειά μας σε κάθε περίπτωση όταν ξαναταξιδέψουμε. Κανείς δεν περιμένει να βιώσει μια φυσική καταστροφή, τρομοκρατική επίθεση ή άλλη περίπτωση έκτακτης ανάγκης όταν ταξιδεύει. Για κάθε ενδεχόμενο όμως, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι.

Αφήστε πίσω το πλάνο του ταξιδίου σας

Καλό είναι να αφήσετε το πλάνο για το ταξίδι σας σε έναν έμπιστο φίλο ή την οικογένειά σας. έτσι, αν δεν γυρίσετε, θα ξέρουν πού ακριβώς πρέπει να ξεκινήσουν την έρευνα, αντί να προσπαθούν αν συνθέσουν κομμάτια ή να αναζητήσουν όσα ανεβάσατε στα social media όσο λείπατε.

Βγάλτε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας

Μπορεί να σας ακούγεται περιττό, αλλά σε περίπτωση που το διαβατήριό σας κλαπεί ή χαθεί όσο είστε στο εξωτερικό, θα νιώσετε ανακούφιση για τα 10 δευτερόλεπτα που σπαταλήσατε για να το φωτοτυπήσετε. Μια άλλη λύση είναι να το σκανάρετε και να το στείλετε στο mail σας, για να έχετε πρόσβαση σε αυτό παντού, χωρίς να κουβαλάτε χαρτιά.

Μη βγάζετε το τηλέφωνό σας

Όλοι είμαστε ένοχοι για αυτό, αφού όποτε βαριόμαστε στο ταξίδι, βγάζουμε από την τσάντα το κινητό μας για να περάσει η ώρα. Δυστυχώς, αυτό σας καθιστά αμέσως στόχο για κλοπές, ειδικά μέσα σε πολυσύχναστα δημόσια μέσα μεταφοράς. Είναι πολύ εύκολο να σας αποσπάσουν το τηλέφωνό σας όταν είστε αφηρημένοι.

Απίστευτη προσφορά από την Aegean – Πετάξτε για Λονδίνο τον Οκτώβριο μόνο από 54,99 ευρώ

Προσδεθείτε-επιλέξτε τη μεταφορά σας έξυπνα

Όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό, μπορεί να θελήσετε να είστε πιο χαλαροί, ειδικά όταν πρόκειται για τη ζώνη ασφαλείας ή να νοικιάσετε ένα μηχανάκι για να μετακινηθείτε. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν όταν είναι κανείς στο εξωτερικό. Επιμείνετε να φορέσετε τη ζώνη σας όταν βρίσκεστε σε ταξί, μην οδηγήσετε αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τους δρόμους και πάντα φοράτε κράνος όταν βρίσκεστε σε δίκυκλο.

Μάθετε τον αριθμό της αστυνομίας

Στην Ελλάδα είναι 100, στην Αμερική 911, κάθε μέρος έχει έναν ξεχωριστό αριθμό για να καλεί κανείς την αστυνομία. Για τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει ο ενιαίος αριθμός έκτακτης ανάγκης 112. Μάθετε τον αντίστοιχο αριθμό του κράτους που θα επισκεφτείτε κι αποθηκεύστε τον στο κινητό σας. σε περίπτωση ανάγκης, κάθε δευτερόλεπτο μετρά.

Δέστε τη ζώνη σας στο αεροπλάνο

Μπορεί να θελήστε να λύσετε τη ζώνη σας όταν η ένδειξη σβήσει για να αισθανθείτε λίγο πιο άνετα, καλό είναι όμως να παραμείνετε με τις ζώνες δεμένες καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, εκτός κι αν χρειαστεί να σηκωθείτε.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ