Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
30.1 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRyanair: Έκτακτη ανακοίνωση για τις κρατήσεις! Θα καθηλώσει πλήρως τον στόλο της;

Ryanair: Έκτακτη ανακοίνωση για τις κρατήσεις! Θα καθηλώσει πλήρως τον στόλο της;

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η Ryanair για τις κρατήσεις, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού σε όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Θα καθηλώσει πλήρως τον στόλο της η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους;

Η Ryanair συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι εξετάζει να καθηλώσει στο έδαφος το μεγαλύτερο μέρος του στόλου των αεροσκαφών σε όλη την Ευρώπη, τις επόμενες 7-10 ημέρες.

- Advertisement -

Η ανακοίνωση της Ryanair για τα δρομολόγια και τον στόλο της

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, η εξάπλωση του κορονοϊού (Covid-19) και οι σχετικοί κυβερνητικοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί, πολλοί από τους οποίους επιβλήθηκαν χωρίς προειδοποίηση, είχαν σημαντικό και αρνητικό αντίκτυπο στα δρομολόγια της Ryanair Group Airlines (Ryanair, Lauda, Buzz, Malta Air).

Για το δίμηνο Απριλίου-Μαΐου, η Ryanair αναμένει να μειώσει τις διαθέσιμες αεροπορικές θέσεις κατά 80% και δεν μπορεί να αποκλειστεί η πλήρης καθήλωση του στόλου. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ryanair έχει ήδη ακυρώσει όλες τις πτήσεις από/προς Ιταλία αλλά και από/προς Κύπρο και Πολωνία.

Η αεροπορική εταιρεία αναλαμβάνει άμεσα μέτρα για τη μείωση των λειτουργικών της εξόδων και τη βελτίωση των ταμειακών της ροών, πράγμα που συνεπάγεται τη μόνιμη παραμονή στο έδαφος του πλεονάζοντος αριθμού αεροσκαφών, την αναβολή των προσλήψεων και των δαπανών, την εφαρμογή σειράς εθελοντικών αδειών, την προσωρινή αναστολή των συμβάσεων εργασίας και τη σημαντική μείωση των ωρών εργασίας και των πληρωμών.

«Συνεργαζόμαστε με τα συνδικάτα των εργαζομένων μας σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. για να αντιμετωπίσουμε αυτό το έκτακτο και πρωτοφανές γεγονός του Covid-19, ο αντίκτυπος και η διάρκεια του οποίου είναι προς το παρόν αδύνατο να προσδιοριστεί», υποστηρίζει η Ryanair.

Αλλαγές στις κρατήσεις

Σε συνέχεια της παραπάνω ανακοίνωσης για τους περιορισμούς στα δρομολόγια, η Ryanair προσφέρει τις παρακάτω επιλογές για όσους έχουν κάνει κρατήσεις για τον Απρίλιο:

  • Οι πελάτες μπορούν να μεταφέρουν τις πτήσεις τους χωρίς χρέωση σε μια ημερομηνία στο μέλλον.
  • Το τέλος αλλαγής πτήσης θα καταργηθεί πλήρως.
  • Στις αλλαγές πτήσεων θα χρειαστεί οι πελάτες να πληρώνουν μόνο τη διαφορά του ναύλου.
  • Η αλλαγή ημερομηνίας θα ισχύει μόνο για τη διαδρομή που έχουν ήδη κλείσει.
  • Προτείνουμε οι πελάτες να μην αλλάζουν την κράτησή τους με άλλη ημερομηνία μέσα στον Απρίλιο.
Ryanair: Έκτακτη ανακοίνωση για τις κρατήσεις!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,277LikesΚάντε Like
88,296 FollowersΑκολουθήστε
172,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ