Οι φθινοπωρινές αποδράσεις συνεχίζονται και η Ryanair βάζει εισιτήρια σε προσφορά, μόνο από 9,99€! Κλείστε τώρα το επόμενο ταξίδι σας!

Ας δούμε λοιπόν σε ποιους προορισμούς μπορείτε ταξιδέψετε με τα πιο οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια το φθινόπωρο… Εμείς, επίσης, σας παρουσιάζουμε και οκτώ ταξίδια για τον Νοέμβριο μακριά από τα πλήθη τουριστών!

- Advertisement -

Προσφορές Ryanair από Αθήνα

Από Αθήνα οι πιο φθηνές πτήσεις είναι για τη Σόφια και τη Μπρατισλάβα από 9,99€, όμως λίγοι τις προτιμούν για το επόμενο ταξίδι τους, εμείς όμως σας λέμε πως αξίζει να αλλάξετε γνώμη καθώς σας παρουσιάζουμε πως να δείτε τα καλύτερά της Σόφια σε μόλις ένα Σαββατοκύριακο, αλλά και η Μπρατισλάβα μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα ταξίδι στη μαγική Βουδαπέστη! Επίσης, μπορείτε να βρείτε οικονομικά εισιτήρια για το Μάλτα και Παλέρμο από 12,99€ αλλά και Νυρεμβέργη από 17,99€! Οι επιλογές σας γίνονται ακόμα πιο πολλές για αεροπορικά εισιτήρια που κοστίζουν κάτω από 40€.

Ryanair προσφορά 07/10/2019 (1)
Ryanair προσφορά 07/10/2019 (2)

Προσφορές Ryanair από Θεσσαλονίκη

Και η Θεσσαλονίκη όπως θα δείτε παρακάτω έχει πολλές επιλογές για πτήσεις με κάτω από 40€. Ταξιδέψτε σε Μάλτα, Ρώμη και Φρανκφούρτη με μόνο 12,99€ ή στην υπέροχη Κοπεγχάγη με εισιτήρια μόνο από 14,99€. Όπως βλέπετε θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε…

Ryanair προσφορά 07/10/2019 (3)

*Οι τιμές αυτές μπορούν να αλλάζουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα (δημοσίευση 07/10/19). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ryanair.com.

Στο travelstyle.gr σας έχουμε και τον απόλυτο οδηγό για τις αποσκευές της Ryanair, για να μην… ψάχνεστε!

Ryanair: Γνωρίστε το νέο της δρομολόγιο!

Η Ryanair ανακοίνωσε το νέο της δρομολόγιο που δεν είναι άλλο από τη νέα σύνδεση Κεφαλονιά με Μπολόνια, η οποία θα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα από το Μάρτιο του 2020, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρείας. Εμείς στο travelstyle.gr σας αποκαλύπτουμε πως θα περάσετε ένα τέλειο σαββατοκύριακο στη Μπολόνια!

«Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να κλείσουν τις διακοπές τους στην Μπολόνια μέχρι τον Οκτώβριο του 2020, απολαμβάνοντας ακόμα χαμηλότερους ναύλους και βελτιώσεις της εξυπηρέτησης πελατών της Ryanair», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ