Ryanair μεγάλη έκπτωση

Η Ryanair με νέα μεγάλη προσφορά δίνει εισιτήρια για να σχεδιάσετε το επόμενο ταξίδι σας, στον αγαπημένο σας προορισμό με λιγότερα από…8,99€.

Επίσης, ανακαλύψτε τις καλύτερες συμβουλές για να επιλέγετε την καλύτερη θέση στο αεροπλάνο!

Ακόμα μία μεγάλη προσφορά από την Ryanair που αυτή τη φορά δίνει εισιτήρια στους επίδοξους ταξιδιώτες στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Η χαμηλού κόστους αεροπορική σας ταξιδεύει από Αθήνα προς Μάλτα και Παλέρμο με 8,99€, προς Ρώμη με 14,99€, προς Μιλάνο με 24,24€, ακόμα και προς Βαρσοβία με 28,83€.

Επιπλέον, οι κάτοικοι των Χανίων μπορούν να ταξιδέψουν προς Πάφο και Θεσσαλονίκη με 13,99€ και 29,52€ αντίστοιχα.

Από την Θεσσαλονίκη μπορείτε να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας προς Ρώμη με λιγότερα από 17€, για Παρίσι και Στοκχόλμη με 18,99€, για Βερολίνο με 26,64€ και προς Βρυξέλλες με 29,08€.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους προορισμούς της προσφοράς και να βρείτε τον δικό σας αγαπημένο προορισμό, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την εξαιρετική προσφορά της Ryanair εδώ: ryanair.com

6 tips για να οργανώσετε ένα low budget ταξίδι!

Οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για να οργανώσετε ένα low budget ταξίδι, ακόμα και μετά την οργάνωση πολλών ταξιδιών θα υπάρχουν κάποιες που πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή.

Επίσης, δείτε τα 6+1 expert tips για άνετα ταξίδια με το αεροπλάνο!

Εμείς δίνουμε μερικές συμβουλές για αρχάριους ταξιδιώτες που μπορούν να προστατεύσουν τον ισολογισμό των καταναλωτών. Πως να εξοικονομήσετε χρήματα για τον επόμενο προορισμό σας;

Δείτε τις συμβουλές μας:

Off season

Οι περίοδοι που προδιαθέτουν ολιγοήμερες αποδράσεις είναι τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, αλλά και η περίοδος του καλοκαιριού. Ωστόσο, οι τιμές τόσο στα αεροπορικά εισιτήρια, όσο και στη διαμονή σε ξενοδοχείο είναι μεγαλύτερες. Όπως είναι λογικό, η αυξημένη ζήτηση ευνοεί και τις επιπλέον χρεώσεις.

Παρ’όλα αυτά η off season κρατήσεις παρουσιάζονται αρκετά μειωμένη σε σχέση με τις υπόλοιπες περιόδους. Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτοι μήνες της άνοιξης και οι αρχές του φθινοπώρου συστήνονται για τις καλύτερες off season περιόδους.

Αεροπορικά εισιτήρια

Για να ξεκινήσετε το οικονομικό σας ταξίδι θα χρειαστεί να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια χαμηλού κόστους. Μπορείτε να βρείτε διάφορες ιστοσελίδες για να συγκρίνετε τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών, διευκολύνοντας την αναζήτηση διαθέσιμων θέσεων σε οικονομικές θέσεις.

Η αναζήτηση, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων και ψάχνετε σωστά τις “ευκαιρίες” που προκύπτουν, τότε είστε στον σωστό δρόμο για να προγραμματίσετε ένα low budget ταξίδι.

Διαμονή

Οι περισσότεροι τουρίστες επιλέγουν ξενοδοχεία ή ιδιόκτητα δωμάτια γύρω από το κέντρο της πόλης που έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν. Κοστίζοντας πολλά παραπάνω ευρώ, ανά διανυκτέρευση, σε σχέση με κάποιες άλλες γειτονιές λίγο πιο έξω από το κέντρο.

Η καλή έρευνα είναι το σημαντικότερο και σε αυτή τη περίπτωση, καθώς αν ψάξεις περιοχές λίγο έξω από την πόλη, θα μπορέσεις να βρεις γειτονιές με αρκετές συγκοινωνίες. Το κόστος διαμονής μπορεί να μειωθεί μέχρι και 50% και δεν σημαίνει ότι θα διανυκτερεύσετε σε hostel.

Αναλήψεις και συνάλλαγμα

Τέλος, ο ταξιδιώτης θα πρέπει να προνοήσει να έχει μαζί του περισσότερα χρήματα από εκείνα που υπολογίζει ότι θα χρειαστεί, προκειμένου να αποφύγει τις επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις από αναλήψεις των ΑΤΜ. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που θα πρέπει να κινηθούν με συνάλλαγμα, καθώς η επίτευξη της πιο συμφέρουσας ισοτιμίας θέλει συστηματικό έλεγχο.

Εναλλακτική μετακίνηση

Εφόσον ο χρόνος δεν αποτελεί εμπόδιο στην οργάνωση του ταξιδιού σας, έχουμε μία “εναλλακτική” λύση και πιο οικονομική. Από την Θεσσαλονίκη μπορείτε να μετακινηθείτε με τρένο σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Παρ’όλα αυτά, ο οικονομικότερος τρόπος για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό, παραμένει, το λεωφορείο.

Κάρτες μουσείων και συγκοινωνιών

Στην συμβολή της εξοικονόμησης είναι και το κλείσιμο εισιτηρίων διαδικτυακά για τις υπεραστικές συγκοινωνίες σε μία πόλη του εξωτερικού. Αυτό γιατί το κόστος της έκδοσης τους από τους σταθμούς είναι πάντοτε υψηλότερο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων συμφέρει η αγορά της εβδομαδιαίας κάρτας για τα Μέσα Μαζικής Μεταφορός και το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα μουσεία και αξιοθέατα.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ