Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
28.6 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsSKY express: έναρξη συνεργασίας με την Royal Jordanian

SKY express: έναρξη συνεργασίας με την Royal Jordanian

SKY express και Royal Jordanian ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό περισσότερες επιλογές από τη Μέση Ανατολή προς το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού σε όλη την Ελλάδα.

Η στρατηγική συνεργασία επιτρέπει στους επιβάτες που πετάνε με Royal Jordanian από Μέση Ανατολή και Ασία προς στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος να συνεχίσουν με ευκολία τη διαδρομή τους σε έναν από τους 34 ξεχωριστούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express. Την ταξιδιωτική εμπειρία κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή ο νεότερος και πιο πράσινος στόλος της χώρας και ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης.

- Advertisement -

Η αεροπορική της νέας εποχής μέσα από στοχευμένες συμμαχίες ενισχύει σημαντικά τη θέση της σε διεθνές επίπεδο και ταυτόχρονα συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια καθιέρωσης της χώρας ως κορυφαία επιλογή. Τον ίδιο σκοπό εξυπηρετούν και οι υπόλοιπες συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al και Transavia, Middle East Airlines, Air Transat, Emirates και Delta.

Ο κ. Γιάννης Λιδάκης Commercial Director, SKY express, δήλωσε: “Eνας από τους πρωταρχικούς στόχος που θέσαμε στην SKY express είναι η αύξηση της συνδεσιμότητας τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό. Μένοντας σταθεροί στο πλάνο μας σήμερα εξυπηρετούμε το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, αλλά και δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη, η Λάρνακα και οι Βρυξέλλες. Δεν εφησυχάζουμε. Μέσα από στρατηγικές συμμαχίες όπως αυτή με την Royal Jordanian δημιουργούμε διαρκώς γέφυρες προς όφελος του τόπου μας και προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό την ευκαιρεία να απολαύσει την εμπειρία των μοναδικών ελληνικών προορισμών.”

Σχετικά με τη Royal Jordanian

Με έδρα το Αμμάν, η Royal Jordanian Airlines (RJ) είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της χώρας της Ιορδανίας. Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις σε περίπου 60 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Ευρώπη, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Όλα τα αεροσκάφη του στόλου της έχουν δύο καμπίνες (Θέση Business, γνωστή ως Θέση Crown και Οικονομική Θέση). Οι επιβάτες της Θέσης Crown έχουν πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής της Royal Jordanian στο Διεθνές Αεροδρόμιο Queen Alia (AMM) στο Αμμάν και στο Διεθνές Αεροδρόμιο King Hussein (AQJ) στο Aqaba. Το AMM λειτουργεί επίσης ως ο κύριος κόμβος της αεροπορικής εταιρείας. Η Royal Jordanian είναι μέλος της συμμαχίας oneworld και έχει συνάψει συμφωνίες κοινού κωδικού με περίπου 15 αεροπορικές εταιρείες.

Σχετικά με την SKY express

H SKY express, μέλος της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών. Με το πτητικό της έργο καλύπτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού (34 προορισμοί, μεταξύ των οποίων πολλές άγονες γραμμές), ενώ έχει σημειώσει δυναμική είσοδο σε διεθνείς αγορές, (Ελλάδα, Κύπρος, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Ρουμανία, Ολλανδία, Εσθονία, Πορτογαλία) και συνεχίζει.

Επιπλέον έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Transavia, Air Transat, Royal Jordanian και easy jet. Τον τελευταίο χρόνο προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x6) και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως, ειδικά σε μία τόσο ιδιαίτερη συγκυρία. Με τα νέα της αεροσκάφη, η SKY express διαθέτει τον πιο νέο και πράσινο στόλο στην Ελλάδα, αλλά και έναν από τους πιο περιβαλλοντικά φιλικούς στόλους σε όλη την Ευρώπη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,290LikesΚάντε Like
88,423 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ