Όλοι οι δρόμοι… οδηγούν στη Ρώμη! Η Αιωνία Πόλη σας προσκαλεί να γνωρίσετε την τεράστια ιστορία της και τα μοναδικά μνημεία της, αλλά και να περιπλανηθείτε στις γευστικές διαδρομές της… Τώρα το ταξίδι σας στη Ρώμη μπορεί να είναι ακόμα πιο οικονομικό με τη νέα προσφορά της Alitalia με πτήσεις από 109€ μετ’ επιστροφής!

Αν θέλετε κι εσείς να πάρετε μια γερή γεύση της ζωής στη Ρώμη, δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες για την προσφορά και βρείτε ημερομηνίες σε πολύ οικονομική τιμή! Γιατί Ρώμη; Δείτε τους λόγους που είναι ο καλύτερος προορισμός για Σαββατοκύριακο, και όχι μόνο!

Ανατρέξαμε, λοιπόν, στο alitalia.com και ανακαλύψαμε μοναδικές τιμές που θα σας βοηθήσουν να επισκεφτείτε τη Ρώμη. Συγκεκριμένα, βρήκαμε τις ημερομηνίες με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, και μπορείτε να τις δείτε στους παρακάτω πίνακες:

Πίνακας προσφοράς Alitalia 109€ Ρώμη - Οκτώβριος
Πίνακας προσφοράς Alitalia 109€ Ρώμη - Νοέμβριος
Πίνακας προσφοράς Alitalia 109€ Ρώμη - Δεκέμβριος

Alitalia: H πρώτη εταιρεία παγκοσμίως σε συνέπεια!

Με ποσοστό 90,12% των πτήσεων να προσγειώνονται στην ώρα τους τον Φεβρουάριο του 2019, η Alitalia κατατάχθηκε ως η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο και μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα προκύπτει ότι ο δείκτης συνέπειας της Alitalia τον συγκεκριμένο μήνα ήταν 12 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερος σε σχέση με τον μέσο όρο των παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών που φτάνει το 77,6%. Στην πρώτη θέση βρέθηκε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα η Alitalia, τον Μάρτιο του 2019, με το 89.35% των πτήσεων της να είναι on-time, ωστόσο παρουσίασε πολύ μικρή μείωση σε σχέση με το Φεβρουάριο (90.12%).

Διαβάστε ακόμα:  Ταξίδι στην Ευρώπη; Δείτε απίθανες προσφορές από τη Skyscanner με αεροπορικά εισιτήρια από €12!

Τα αποτελέσματα αυτά προκύπτουν από τα στοιχεία της FlightStats, αξιόπιστης ανεξάρτητης εταιρείας των ΗΠΑ που κάθε μήνα καταρτίζει την κατάταξη όλων των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως με γνώμονα την συνέπεια, συγκρίνοντας τα στοιχεία αερομεταφορέων αντίστοιχου μεγέθους και δικτύου. Αυτό επιβεβαιώνει την άριστη επιχειρησιακή επίδοση της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας συνεχίζοντας έτσι την επιτυχία που είχε σημειωθεί τον Ιανουάριο του 2019 που κατατάχθηκε δεύτερη πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ