Επισκεφτήκαμε τα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη και δημιουργήσαμε για εσάς μια λίστα με προτάσεις για φαγητό! Δείτε τις παρακάτω…

Kioupia Ladadika

Εδώ και 27 χρόνια, στην καρδιά των Λαδάδικων, τα Κιούπια, δηµιούργηµα του Γιάννη και της Φιλιώς Λουµάκου σερβίρουν εκλεκτό σπιτικό φαγητό, οικείες, παραδοσιακές γεύσεις προσεγµένης ελληνικής κουζίνας που ετοιµάζονται τη στιγµή της παραγγελίας µε αγάπη, άριστα υλικά και γνώση.

Η επιτυχία και η αναγνώριση στον χώρο της εστίασης, η υψηλή ποιότητα, οι εξαιρετικές γεύσεις αλλά και η φιλοξενία, το έχουν καθιερώσει στα αγαπηµένα στέκια φαγητού γεγονός που αποδεικνύεται εξ’ ορισµού από τα τόσα χρόνια συνεχούς παρουσίας και της σταθερής προτίµησης όσων αγαπούν την καλή και αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Στο εκλεκτό εποχιακό µενού θα απολαύσετε από πληθωρικές σαλάτες και χειροποίητα ορεκτικά µέχρι εξαιρετικά πιάτα ηµέρας, µαγειρευτά και ψητά της ώρας. Και όλα αυτά σε ένα πολύ όµορφο περιβάλλον µε χαµογελαστούς ανθρώπους που θα σας εξυπηρετήσουν άψογα! Highlight, τα καθηµερινά lives µε καλή ελληνική µουσική (από τις 20:00).

Info:
Καθηµερινά 12:00-01:00 (η κουζίνα)
Πλατεία Μοριχόβου 3-5, Λαδάδικα, Τ. 2310 553239
FB: Κιούπια Λαδάδικα, Site: www.kioupia.gr

Δείτε ακόμα: Θεσσαλονίκη: 12 εστιατόρια για comfort fine dining

Σταφύλι

Ένα “Ουζόμπαρο”, μια διαφορετική πρόταση στα Λαδάδικα, που συνδυάζει επιτυχημένα το φαγητό (τύπου μεζέ) με το ποτό, το κρασί και τα αποστάγματα αλλά και τη νυχτερινή διασκέδαση. Θα απολαύσετε ελληνική κουζίνα και ποτό υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής που όσο περνάει η ώρα ανεβαίνουν τόσο η ένταση όσο και το κέφι. Στα highlights τα live events με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Info:
Ορβήλου 4, Τ. 2310 226076

Kazaviti

To ελληνικό μενού του Kazaviti με την υπογραφή του ιδιοκτήτη και μάγειρα Γιώργου Ευαγγελίδη, «ταξίδεψε» από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θάσο στα Λαδάδικα. Το μενού αποτυπώνει την καλή ελληνική κουζίνα ενώ τις γεύσεις συνοδεύουν άριστα οι εκλεκτές λίστες µε κρασιά και αποστάγµατα! Στα επιπλέον συν η πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα και τα lives με καλή ελληνική μουσική.

Info:
Καθημερινά 12:00-01:00 (η κουζίνα)
Κατούνη 9, Τ. 2310 553141

Ζύθος

Πρωτολειτούργησε στην κεντρική πλατεία των Λαδάδικων το 1990 και αποτελεί έκτοτε σημείο αναφοράς της περιοχής, σερβίροντας ποιοτικό φαγητό και παγωμένη μπύρα. Δυνατό χαρτί του η μεγάλη ποικιλία σε ελληνικές μπύρες καθώς και τα πιάτα του που μυρίζουν… Ελλάδα!

Info:
Καθημερινά 10:00-02:00
Κατούνη 5, Τ. 2310 540284

Μαστίχα Μεζεδοπωλείο Μπαρ

Στεγασμένο σε ένα όμορφο διατηρητέο κτήριο στα Λαδάδικα, η Μαστίχα δίνει δυνατές γεύσεις με πιάτα ελληνικής κουζίνας, ενώ τις βραδινές ώρες το φαγητό δίνει σταδιακά τη θέση του στη διασκέδαση! Highlight, τα lives κάθε Δευτέρα (από τις 23:00).

Info:
Καθημερινά 13:30-00:30 (η κουζίνα)
Λυκούργου 2, Τ. 2310 504020

Όμικρον

Ένα μικρό εστιατόριο με τραπεζάκια εξωτερικά στα Λαδάδικα, που σε πρώτη φάση δεν τραβάει το βλέμμα είναι όμως ανάμεσα στις τοπ επιλογές των ντόπιων για γεύμα. Εδώ θα δοκιμάσετε γευστικές προτάσεις ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, που δίνουν μια new age διάσταση σε παραδοσιακές συνταγές.

Info:
Καθημερινά 13:00-00:00
Οπλοποιού 3, Τ. 2310 532774

Φουλ του μεζέ

Δημοφιλές μεζεδοπωλείο στην καρδιά της πόλης, ξεχωρίζει για τους νόστιμους μεζέδες, την παρεΐστικη ατμόσφαιρα και τις επιλογές σε αποστάγματα και κρασιά. Το µενού του είναι ουσιαστικά ένα σύνολο από συνταγές και µεζέδες από όλη την Ελλάδα, σε έναν χώρο που θυμίζει παντοπωλείο, με παραδοσιακό ντεκόρ εποχής!

Info:
Καθημερινά 12:00-01:30 (η κουζίνα)
Κατούνη 3, Τ. 2310 524700

Δείτε ακόμα: Μία νέα άφιξη στη Θεσσαλονίκη με ένα ιδιαίτερο concept!

Πηγή: Best in Travel Thessaloniki 2019

Διαβάστε και κατεβάστε εντελώς δωρεάν με ένα μόνο κλικ τον απόλυτο οδηγό για την Θεσσαλονίκη!

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ