Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
33.3 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΤο Ισραήλ καταργεί την απαίτηση PCR τεστ για την είσοδο στη χώρα...

Το Ισραήλ καταργεί την απαίτηση PCR τεστ για την είσοδο στη χώρα όλων των ταξιδιωτών

Η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι οι διεθνείς ταξιδιώτες δεν θα απαιτείται πλέον να παρουσιάζουν αρνητική αναφορά του τεστ RT-PCR για την είσοδο στη χώρα.

Η απαίτηση να υπάρχει αρνητική αναφορά του τεστ RT-PCR πριν αναχωρήσετε για το Ισραήλ και να υποβληθείτε σε πλήρη δοκιμή RT-PCR κατά την άφιξη ακολουθούμενη από περίοδο απομόνωσης, έχει αφαιρεθεί από τα μεσάνυχτα της 20ης Μαΐου, δήλωσε το Υπουργείο Τουρισμού του Ισραήλ, το Γραφείο Ινδίας. μία δήλωση.

- Advertisement -

Ωστόσο, οι ταξιδιώτες πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση εισόδου εντός 48 ωρών από την αναχώρηση για το Ισραήλ.

Από αυτήν την εβδομάδα και μετά, η εντολή για μάσκες για διεθνείς ταξιδιώτες προς/από το Ισραήλ έχει επίσης αρθεί, πρόσθεσε. Τέτοιοι περιορισμοί τέθηκαν σε ισχύ από χώρες σε όλο τον κόσμο για τον έλεγχο της εξάπλωσης του COVID-19. Με τον αριθμό των κρουσμάτων να υποχωρεί τους τελευταίους μήνες, διάφορες χώρες έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν τους κανόνες για τους ταξιδιώτες.

«Αυτή η νέα εξέλιξη στις απαιτήσεις εισόδου του Ισραήλ είναι ένα σπουδαίο βήμα για να μπορέσουμε να καλωσορίσουμε επισκέπτες πίσω στο Ισραήλ. Αυτό θα κάνει το ταξίδι στο Ισραήλ πιο απλό και ξεκούραστο και οι διακοπές σας θα ξεκινήσουν τη στιγμή που θα βγείτε από το αεροπλάνο. Εγώ, για πρώτη φορά, είμαι ενθουσιασμένος που οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη χώρα μου», πρόσθεσε ο Sammy Yahia, Διευθυντής Ισραήλ Τουρισμού στην Ινδία και τις Φιλιππίνες.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,293LikesΚάντε Like
88,408 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ