ΤΡΑΙΝΟΣΕ τροποποίηση δρομολογίων

Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης που έχουν ανακοινωθεί από την πολιτεία, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωράει σε τροποποίηση επιλεγμένων δρομολογίων για τις ημέρες του Πάσχα, ως ακολούθως:

 • Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα:
  Κατάργηση των αμαξοστοιχιών 56 και 57 την Κυριακή του Πάσχα (19.04).
 • Χαλκίδα – Αθήνα – Χαλκίδα:
  Κατάργηση των αμαξοστοιχιών 1532 & 1537 την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα (19 & 20.04.2020).
 • Προαστιακός Λάρισας-Θεσσαλονίκης:
  Κατάργηση των αμαξοστοιχιών 1590 – 1593 – 2592 – 2595 την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα (19 & 20.04.2020).
 • Δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Θεσσαλονίκη:
  Καταργείται η αμαξοστοιχία 3632 από την Μ. Παρασκευή (17.04) έως και τη Δευτέρα του Πάσχα (20.04) και η αμαξοστοιχία 3631 από το Μ. Σάββατο (18.04) έως και τη Δευτέρα του Πάσχα (20.04.2020).

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. εύχεται σε όλους ένα καλό και ασφαλές Πάσχα. Μένουμε σπίτι. (www.trainose.gr)

Κορονοϊός: Στο "κόκκινο" από αύριο το πρωί και η Μαγνησία!

Επίσης, τι ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις αλλαγές στα εισιτήρια;

Μέτρα για τον κορονοϊό από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό και θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες, εάν και όπου κριθεί απαραίτητο. Από την πρώτη μέρα έκδοσης οδηγιών από τα αρμόδια Υπουργεία και τον ΕΟΔΥ, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και ακολουθεί το πρωτόκολλο καθαρισμών και απολυμάνσεων, έχοντας ενσωματώσει παράλληλα και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (https://ec.europa.eu/health/home_en), προκειμένου να διαφυλάξει στο μέγιστο δυνατόν την υγεία των εργαζομένων και των επιβατών.

Συγκεκριμένα:

 • Πραγματοποιούνται εντατικοί καθαρισμοί με πιστοποιημένα υλικά απολύμανσης σε όλους τους συρμούς σε ημερήσια βάση και κατά την διάρκεια του ταξιδιού, όπου προβλέπεται συνεργείο καθαρισμού επί της αμαξοστοιχίας.
 • Έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά υγρά και οδηγίες προσωπικής υγιεινής σε όλα τα τραίνα τόσο για το προσωπικό όσο και για τους επιβάτες.
 • Πραγματοποιείται αλλαγή φίλτρων αέρα ανά μία εβδομάδα σε όλες τις αμαξοστοιχίες, ο δε αέρας εντός των τραίνων είναι κατά 30% αέρας περιβάλλοντος και όχι ανακύκλωσης.
 • Στα σημεία πώλησης έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα (γάντια, αντισηπτικά) ώστε η ανταλλαγή χρημάτων και εισιτηρίων να γίνεται με τον πλέον ασφαλή τρόπο.
 • Το προσωπικό επί των αμαξοστοιχιών έχει ενημερωθεί για το πρωτόκολλο αντιμετώπισης περιστατικού και έχει προμηθευτεί το προβλεπόμενο υλικό.
 • Έχει προβλεφθεί χώρος απομόνωσης περιστατικού επί των αμαξοστοιχιών.
Κορονοϊός: Τα πιθανά νέα μέτρα, τα σενάρια για την εστίαση και το lockdown στην Αττική

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ