Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
32.8 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsAegean: Αλλαγή εισιτηρίου με μηδενικό κόστος! Μέχρι πότε ισχύει;

Aegean: Αλλαγή εισιτηρίου με μηδενικό κόστος! Μέχρι πότε ισχύει;

Η Aegean ενημερώνει το επιβατικό κοινό της ότι μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγή εισιτηρίου με μηδενικό κόστος! Μέχρι πότε και για ποιους ισχύει;

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, οι επιβάτες που θέλουν να αλλάξουν το εισιτήριό τους, λόγω των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός στις αερομεταφορές, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από 270 νέες ημερομηνίες, με μηδενικό κόστος αλλαγής.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, εάν έχετε εισιτήριο με ημερομηνία ταξιδίου από 01/04/2020 έως 30/06/2020 τώρα έχετε τη δυνατότητα να το μεταθέσετε σε όποια ημερομηνία επιθυμείτε από 01/07/2020 έως και 27/03/2021:

  • χωρίς χρέωση διαφοράς ναύλου
  • χωρίς rebooking fees
  • με έως 3.000 επιπλέον Miles+Bonus μίλια εξαργύρωσης

Ισχύει για αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 27/04/2020 μέσω του aegeanair.com ή του AEGEAN App, μόνο για πτήσεις που εκτελούνται από την AEGEAN ή/και την Olympic Air. Δείτε περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω.

*Εξαιρούνται τα εισιτήρια εξαργύρωσης μιλίων (Miles+Bonus & Star Alliance) και αναβάθμισης θέσης με μίλια (upgrade με μίλια και SAUA) και τα εισιτήρια με εξαργύρωση πόντων (Alpha Bank, Eurobank, Cyprus Bank).

Αν πάλι η πτήση σας έχει ακυρωθεί λόγω κορονοϊού, δείτε εδώ τι πρέπει να κάνετε!

Τι ισχύει για την αλλαγή εισιτηρίου χωρίς κόστος με την Aegean;

Αν έχετε κράτηση μέχρι και 9 Απριλίου 2020 για πτήσεις με ημερομηνία ταξιδιού από 1 Απριλίου 2020 έως 30 Ιουνίου 2020 μπορείτε να πραγματοποιήσετε online αλλαγή της πτήσης σας χωρίς χρέωση αλλαγής (rebooking fees), εξασφαλίζοντας μηδενική διαφορά κόστους ανεξάρτητα από το ναύλο του νέου εισιτηρίου και κερδίζοντας μίλια εξαργύρωσης με την αλλαγή του εισιτηρίου μέχρι τις 27 Απριλίου 2020. Η νέα ημερομηνία ταξιδιού θα πρέπει να είναι από την 1η Ιουλίου 2020 έως και 27 Μαρτίου 2021. Αν έστω και μια διαδρομή του εισιτήριου είναι μέσα σε αυτό το διάστημα και πάλι επωφελείστε της προσφοράς

Η Aegean τονίζει πως αν η κράτηση έχει γίνει σε διάρκεια προσφορών της AEGEAN ή/και της Olympic Air, τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου αλλαγή της πτήσης σας χωρίς χρέωση αλλαγής (rebooking fees), εξασφαλίζοντας μηδενική διαφορά κόστους ανεξάρτητα από το ναύλο του νέου εισιτηρίου και κερδίζοντας μίλια εξαργύρωσης με την αλλαγή του εισιτηρίου μέχρι τις 16 Απριλίου 2020.

Τι ισχύει με τις πτήσεις που έχουν ακυρωθεί;

  • Αν η πτήση σας έχει ακυρωθεί, κι έχετε προχωρήσει στην αίτηση χορήγησης credit voucher, η οποία έχει ολοκληρωθεί και έχετε παραλάβει το σχετικό voucher, τότε δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή του εισιτηρίου.
  • Αν η πτήση σας έχει ακυρωθεί, κι έχετε προχωρήσει στην αίτηση χορήγησης credit voucher, η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχετε παραλάβει το σχετικό voucher, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή της κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή του ταξιδιωτικού σας πρακτορείου (εφόσον η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω του πρακτορείου) και να επωφεληθείτε των νέων δυνατοτήτων. 
  • Αν η πτήση σας, για την οποία η κράτηση έχει γίνει μέχρι 9 Απριλίου 2020, έχει ακυρωθεί και δεν έχετε προχωρήσει στην αίτηση χορήγησης credit voucher, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή της κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή του ταξιδιωτικού σας πρακτορείου (εφόσον η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω του πρακτορείου) και να επωφεληθείτε των νέων δυνατοτήτων.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,291LikesΚάντε Like
88,391 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ