Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
35.9 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsUnited Airlines και Emirates: Ανακοινώνουν συνεργασία κοινού κωδικού πτήσεων

United Airlines και Emirates: Ανακοινώνουν συνεργασία κοινού κωδικού πτήσεων

Συμφωνία κοινής χρήσης κωδικών πτήσεων αναμένεται να ανακοινώσουν η United Airlines και η Emirates.

Ειδικότερα, οι αερομεταφορείς έστειλαν προσκλήσεις την περασμένη Τρίτη για μια κοινή «ειδική εκδήλωση» στην Ουάσιγκτον, DC, στις 14 Σεπτεμβρίου.

- Advertisement -

Ένα σύμφωνο κοινής χρήσης κωδικών θα επέτρεπε σε κάθε αεροπορική εταιρεία να πουλάει εισιτήρια σε ορισμένες πτήσεις που εκτελούνται από την άλλη, γεγονός που θα παρείχε στους ταξιδιώτες ευρεία συνδεσιμότητα στα αντίστοιχα δίκτυα δρομολογίων των αεροπορικών εταιρειών.

Η United πιθανότατα θα αποκτήσει νέες αγορές στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία και η Emirates θα αποκτήσει σημαντικά μεγαλύτερη πρόσβαση στην αγορά των ΗΠΑ.

Emirates

Η κοινή χρήση κωδικού πτήσεων με τη United θα αποτελούσε για την Emirates τη δεύτερη συνεργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Emirates έχει επί του παρόντος συμφωνία κοινής χρήσης κωδικού με την JetBlue και προηγουμένως είχε μια συμφωνία με την Alaska Airlines.

Ωστόσο, η συνεργασία με την Alaska Airlines διακόπηκε αφού η αεροπορική εταιρεία εντάχθηκε στο oneworld και άρχισε να συνεργάζεται στενότερα με την Qatar Airways.

Ο αερομεταφορέας του Κόλπου εξυπηρετεί επί του παρόντος δώδεκα πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων όλων των κόμβων της United Airlines εκτός από το Ντένβερ.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,300LikesΚάντε Like
88,201 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ