Στιγμές αγωνίας έζησε ο Έλτον Τζον όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος με το οποίο πετούσε υπέστη υδραυλική βλάβη στα 10.000 πόδια και αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε νωρίτερα η βρετανική The Sun.

Ο Βρετανός τραγουδιστής λίγο έλειψε να γίνει «Rocketman» εν πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Νέα Υόρκη, όπου πρόκειται να εμφανιστεί στο «Madison Square Garden», όταν διαπίστωσε πως ο πιλότος του λίαρ τζετ αναγκάστηκε να κάνει μια αναστροφή κοντά στην ακτή της νότιας Ιρλανδίας, λόγω βλάβης όπως ενημερώθηκε. Παράλληλα, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα έκαναν πολύ δύσκολη την αναγκαστική προσγείωση. Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά συνεργεία περίμεναν σε ετοιμότητα στο αεροδρόμιο Farnborough, όταν ενημερώθηκαν πως το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ελτον Τζον κινδύνευε, σύμφωνα με τη The Sun.

- Advertisement -
@thefirefighterscharity

Ο πιλότος σύμφωνα με μαρτυρίες χρειάστηκε να κάνει τρεις προσπάθειες για να προσγειώσει το αεροσκάφος.

Ο Sir Elton επρόκειτο να εμφανιστεί στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη ως μέρος της περιοδείας του Farewell Yellow Brick Road. O σταρ είχε δύο εμφανίσεις στο χώρο, 22 και 23 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιβιβάστηκε σε μεταγενέστερη πτήση για να προλάβει να είναι στον προορισμό του για τις συναυλίες.

Διαβάστε ακόμα:  Ιταλία: Βάζει καθημερινό ανώτατο όριο στους επισκέπτες των παραλιών αυτό το καλοκαίρι

Αν και φέρεται να «ταρακουνήθηκε», ήταν αποφασισμένος να είναι στο σόου και να εμφανιστεί στους θαυμαστές του. Έρχεται ένα μήνα αφότου ο Έλτον Τζον χρειάστηκε να ακυρώσει δύο ραντεβού όταν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

@thefirefighterscharity

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ