Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
31.2 C
Athens
ΑρχικήTravelVolotea: Νέα μέτρα για να κάνετε την κράτησή σας χωρίς ενδοιασμούς και...

Volotea: Νέα μέτρα για να κάνετε την κράτησή σας χωρίς ενδοιασμούς και να πετάξετε με σιγουριά!

Όλες οι αεροπορικές εταιρείες προσπαθούν να περιορίσουν τις ζημιές αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν και προκύπτουν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, είτε αυτό αφορά σε μειώσεις τιμών και διευκολύνσεις τροποποιήσεων και αλλαγών των κρατήσεων είτε και σε περαιτέρω μέτρα που συνεχώς λαμβάνονται προκειμένου να περιοριστεί η ανασφάλεια των ανθρώπων ως προς το ταξίδι με το αεροπλάνο.

Αν και σύμφωνα με τα δεδομένα το ταξίδι με το αεροπλάνο δεν είναι επικίνδυνο, τουλάχιστον είναι πολύ λιγότερο σε σχέση με άλλα μέσα δημόσιας μεταφοράς.

- Advertisement -

Σε αυτό το πλαίσιο και η low cost αεροπορική εταιρεία, Volotea ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο μέτρο στα ήδη υπάρχοντα που εφαρμόζει προκειμένου οι επιβάτες να νιώθουν περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά να ταξιδέψουν, που το ονόμασε “Κάλυψη COVID-19“.

Κάλυψη COVID-19

1.Τι σημαίνει στην ουσία αυτό το νέο μέτρο; Σας καλύπτει 100%, χωρίς χρέωση με πλήρη επιστροφή εισιτηρίου σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος για COVID-19 σε τεστ PCR έως και 14 ημέρες πριν την πτήση. και

2.Μπορείτε να αλλάξετε τις πτήσεις σας μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής της Volotea για κινητά (iOS, Android, Huawei) και να κλείσετε νέες πτήσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Αν χρειαστεί μπορείτε να επικοινωνήσετε για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικό με την κράτησή σας με την εταιρεία.

Όλες οι πτήσεις της Volotea περιλαμβάνουν τώρα δωρεάν κάλυψη COVID-19:

  • Πλήρης επιστροφή της κράτησής σου σε περίπτωση που εσύ ή κάποιος συνταξιδιώτης σου βγει θετικός για COVID-19 σε τεστ PCR έως και 14 ημέρες πριν την πτήση.
  • Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος στον προορισμό, τα χρήματα της πτήσης επιστροφής μπορούν να σου επιστραφούν.

Συνδυαστικά εφαρμόζονται και τα ισχύοντα ήδη σχετικά μέτρα

Οι απεριόριστες αλλαγές. Αν τα σχέδιά σας αλλάξουν, μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία των πτήσεών σας χωρίς χρέωση αλλαγής. Για όλες τις κρατήσεις πτήσεων που γίνονται στον ιστότοπο ή την εφαρμογή της Volotea και επιβεβαιώνονται από τις 11 Μαρτίου έως τις 31 Οκτώβριος του 2020, για πτήσεις με αναχώρηση έως 15 Δεκεμβρίου 2020.

Κάντε την κράτησή σας χωρίς έννοιες… καθώς σε περίπτωση που πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας, μην ανησυχείτε, μπορείτε απλά να αλλάξετε απευθείας τις πτήσεις σας από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή της Volotea και να επιλέξετε αυτές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,300LikesΚάντε Like
88,206 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ