Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

Ο εσωτερικός τουρισμός θα είναι μια ασφαλής επιλογή για διακοπές φέτος και έτσι εμείς στην ομάδα του travelstyle, κάνουμε έρευνα καθημερινά για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για όλη την Ελλάδα. Η Volotea μας πάει στην Ρόδο τον Ιούλιο από 29 ευρώ.

Πετάξτε σε ελληνικά νησιά αλλά και στο εξωτερικό σε πολύ χαμηλές τιμές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το εισιτήριο σας.

Οι τιμές ισχύουν για απλή μετάβαση, μαζί με φόρους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα με τις τιμές:

Volotea προσφορά Ρόδος

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επισκεφθείτε την Ρόδο Ο Τάσος Δούσης προτείνει ένα μαγικό ξενοδοχείο χτισμένο σε έναν παράδεισο στη Ρόδο!

Πετάξτε τον Αύγουστο για Σαντορίνη με €25!

Η προσφορά της Volotea

Volotea αεροπλάνο

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Volotea, με την οποία μπορεί κανείς να ταξιδέψει από Αθήνα για Σαντορίνη με την τιμή του εισιτηρίου να ξεκινά από 25 ευρώ! Η τιμή αφορά πτήση από το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” προς τον Κρατικό Αερολιμένα Σαντορίνης για τις 7 Αυγούστου (Παρασκευή), δηλαδή τη high season του καλοκαιριού!

Διαβάστε ακόμα:  Πούλιθρα: Γνωρίστε το ήσυχο χωριό της Αρκαδίας που συνδυάζει βουνό και θάλασσα
Volotea πίνακας τιμών Αθήνα-Σαντορίνη

Η τιμή για την επιστροφή στην Αθήνα είναι επίσης πολύ χαμηλή, αφού ξεκινά από 13.58 ευρώ και φτάνει τα 35 ευρώ, ανάλογα πάντα με την ημέρα και την ώρα που θα επιλέξετε να ταξιδέψετε.

Volotea πίνακας τιμών Σαντορίνη-Αθήνα

Διαβάστε και Σαντορίνη: Ένας πλήρης οδηγός για τις διακοπές σας

Φυσικά, εκτός από τη Σαντορίνη, μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές και για πολλούς άλλους προορισμούς εσωτερικού, όπως Κέρκυρα, Ηράκλειο, Μύκονος και Ρόδος. Ο Αύγουστος, εξάλλου, είναι ο δημοφιλέστερος μήνας διακοπών στην Ελλάδα, επομένως αν σας ενδιαφέρει πρέπει να βιαστείτε!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ