Ξενοδοχείο στο Βερολίνο με τροχόσπιτα

Μια διαφορετική εμπειρία διαμονής ζει κανείς στο ξενοδοχείο Hüttenpalast του Βερολίνου, όπου τροχόσπιτα και μικρά ξύλινα σπιτάκια έχουν τοποθετηθεί στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο. Αν σκέφτεστε να επισκεφτείτε το Βερολίνο, μάθετε γιατί πρέπει να το πραγματοποιήσετε αυτό το ταξίδι φέτος!

- Advertisement -

Αν ονειρεύεστε να περάσετε μια νύχτα σε ένα τροχόσπιτο, μέσα στη φύση, αλλά θέλετε και τις ανέσεις του ξενοδοχείου, οι ιδιοκτήτες του έφεραν τη φύση πιο κοντά, καλώντας τους επισκέπτες να χαλαρώσουν σε ένα περιβάλλον που θυμίζει υπαίθριο κάμπινγκ, χωρίς το φόβο των καιρικών συνθηκών και όλων των άλλων δυσάρεστων παραγόντων που συναντά κανείς στο κάμπινγκ.

Huttenpalast - ξενοδοχείο στο Βερολίνο

Huttenpalast - ξενοδοχείο στο Βερολίνο

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, στην μοντέρνα συνοικία Kreuzkölln του Βερολίνου. Τροχόσπιτα, πανέμορφα διαμορφωμένα και σπιτάκια που θυμίζουν παιδική κατασκήνωση συνθέτουν ένα παραμυθένιο περιβάλλον. Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν διακοσμηθεί με γούστο και μοντέρνα έπιπλα, ενώ το εσωτερικό των δωματίων είναι άκρως ατμοσφαιρικό και ευρύχωρο.

Τα τροχόσπιτα και οι καμπίνες με ρετρό στυλ βρίσκονται μέσα σε ένα εσωτερικό χώρο κάμπινγκ, σε δύο παλιές εργοστασιακές αίθουσες. Κάθε αίθουσα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να παρέχει έξι τροχόσπιτα ή καμπίνες.

Huttenpalast - ξενοδοχείο στο Βερολίνο

- Advertisement -

Huttenpalast - ξενοδοχείο στο Βερολίνο

Τα μπάνια είναι κοινόχρηστα ενισχύοντας την αίσθηση του κάμπινγκ και οι πελάτες γίνονται όλοι μια παρέα διασκεδάζοντας στα τραπεζάκια και τις καρέκλες, έξω από τα τροχόσπιτα.

Ένας φιλόξενος εσωτερικός κήπος με πολλά φυτά έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίξει την εξωτερική ατμόσφαιρα, καθώς επίσης και μια χαρούμενη παιδική χαρά.

Huttenpalast - ξενοδοχείο στο Βερολίνο

Huttenpalast - ξενοδοχείο στο Βερολίνο

Τέλος, για όσους θέλουν περισσότερη ιδιωτικότητα, παρέχονται και ξεχωριστά δωμάτια με δικό τους μπάνιο. Μοντέρνα έπιπλα και έντονα χρώματα στις διακοσμητικές λεπτομέρειες, δίνουν μια νεανική και μοντέρνα αισθητική.

Η τιμή μπορεί να μη θυμίζει τόσο κάμπινγκ, γιατί είναι περίπου 90€ το τροχόσπιτο το βράδυ, αλλά μην ξεχνάτε ότι παρέχει υπηρεσίες ξενοδοχείου!

Διαβάστε επίσης:

Άνοιξε το πιο ακριβό θέρετρο του κόσμου! Το βράδυ εκεί κοστίζει 100.000$!

Το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο που έχει ως θέμα την… ευτυχία!

Περισσότερα νέα για ξενοδοχεία μόνο στο travelstyle.gr!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ