Delta Air Lines προσλήψεις - καριέρα - προσωπικό

Θέλετε να εργαστείτε κι εσείς στον…αέρα; Αεροπορική εταιρεία αναζητά προσωπικό για χίλιες προσλήψεις!

Προσλήψεις, προσλήψεις και προσλήψεις… Η Delta Air Lines προετοιμάζεται να εμπλουτίσει το στόλο της για το 2020 με νέο προσωπικό. Η αεροπορική εταιρεία αναζητά 1.000 υποψηφίους που θα ενταχθούν στο πολυπληθές πλήρωμα των αεροσυνοδών.

Οι νέοι υποψήφιοι που θα υποβάλλουν αίτηση, θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να εργαστούν στις ΗΠΑ, να είναι τουλάχιστον 21 ετών, να μιλούν άπταιστα Αγγλικά και να διαθέτουν τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Έρχεται μια πρωτοποριακή αλλαγή στα αεροπορικά εισιτήρια που θα εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο!

Αν πάντως θέλετε η αίτησή σας να ξεχωρίσει περισσότερο, τότε η Delta αναζητά γλωσσομαθείς (εκτός από Αγγλικά), ειδικά αν μιλάτε ολλανδικά, γαλλικά, ελληνικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά ή κορεάτικα.

Παρόλο τα προνόμια, η δουλειά δεν είναι και τόσο τόσο λαμπερή όσο μπορεί να φαίνεται. Είναι σωματικά εξαντλητική και όσοι προσλαμβάνονται πρέπει να αναμένουν, όπως ανακοινώνει η εταιρεία, να «εργάζονται ευέλικτα / παρατεταμένες ώρες με σύντομες αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα». Όσοι θα προσληφθούν θα υποβληθούν σε εκπαίδευση έξι εβδομάδων στη βάση της Delta της Ατλάντα. (www.delta.com)

Πηγή: Icons Travellers

Αεροσκάφος

Αεροπορική εταιρεία επιστρέφει στους αιθέρες μετά από 20 χρόνια!

Καθυστέρηση στις πτήσεις που διήρκεσε σχεδόν 20 χρόνια, είχε μια αεροπορική εταιρεία η οποία επιστρέφει στους αιθέρες και πάλι.

Ο λόγος για την Uganda Airlines που επέστρεψε και πάλι στον ουρανό της Αφρικής, αποκαθιστώντας την ιδιότητά της ως εθνικού αερομεταφορέα της χώρας. Να σημειωθεί πως στους αιθέρες τις Αφρικής κάνει το ξεκίνημά της μία νέα αεροπορική εταιρεία που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα!

Διαβάστε ακόμα:  Easy jet: Μειώνει στη διάρκεια του καλοκαιριού τον αριθμό των πτήσεων

Οι εμπορικές υπηρεσίες της επανεκκινήθηκαν την Τρίτη με πτήση από το Εντέμπε στο Ναϊρόμπι της γειτονικής Κένυας, με την αεροπορική εταιρεία να ελπίζει ότι η νέα προσπάθεια οδηγήσει σε μια κερδοφόρα νέα εποχή.

Uganda Airlines αεροσκάφος

Η αεροπορική εταιρεία της Ουγκάντα ​​δήλωσε ότι ο στόλος της με περιφερειακά αεροσκάφη αεριωθούμενα Bombardier CRJ-900 θα συνδεθεί σύντομα με προορισμούς όπως το Νταρ-ες-Σαλάμ στην Τανζανία, το Μογκαντίσου στη Σομαλία και την Τζούμπα στο νότιο Σουδάν. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν πιο μακρινοί προορισμοί. Οι πτήσεις προς τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Αιθιοπία, τη Ρουάντα, τη Ζιμπάμπουε, τη Γκάνα, τη Νότια Αφρική και τη Ρουάντα αναμένεται να προστεθούν από τον Σεπτέμβριο.

Να σημειωθεί ότι η αεροπορική εταιρεία είχε αρχικά προγραμματιστεί να επαναλειτουργήσει τον Ιούλιο αλλά έπρεπε να αποκτήσει πιστοποίηση για να αποδείξει ότι τα πληρώματά της μπορούν να πετάξουν με ασφάλεια σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Για να ανταγωνιστεί, μάλιστα, τους μεγάλους περιφερειακούς παίκτες όπως η Ethiopia Airlines και η Kenya Airlines, η ανανεωμένη Uganda Airlines εκτελεί “δρομολόγια προώθησης” που θα διαρκέσουν δύο μήνες, με τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής στο Ναϊρόμπι και στη Μομπάσα να κοστίζουν 278 δολάρια και 325 δολάρια αντίστοιχα, ενώ το ταξίδι μετ’ επιστροφής στο Μογκαντίσου της Σομαλίας και τη Ζούβα, στο Νότιο Σουδάν να κοστίζει 590 και 225 δολάρια αντίστοιχα.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ