Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
33.5 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΜια μοναδική κρουαζιέρα από το Μουσείο του Λούβρου με αφετηρία την Ελλάδα!

Μια μοναδική κρουαζιέρα από το Μουσείο του Λούβρου με αφετηρία την Ελλάδα!

Η γαλλική εταιρεία κρουαζιέρας Ponant, σε συνεργασία με το Μουσείο του Λούβρου, ανακοίνωσε το πρόγραμμα μιας κρουαζιέρας που θα έχει ως αφετηρία την Ελλάδα. Η κρουαζιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2020 και θα έχει ως επίκεντρο τον πολιτισμό σε ένα μεγάλο εύρος προορισμών. Δείτε και τη νέα κρουαζιέρα που μας ταξιδεύει από την Αθήνα στο Ντουμπάι!

Συγκεκριμένα, η κρουαζιέρα θα ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό τη Βενετία, και θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 23 Αυγούστου του 2020, με τίτλο «Οι πολιτιστικοί θησαυροί της Αδριατική». Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον πολιτισμό και καλλιτεχνικά θαύματα της αρχαίας Ελλάδας και της Αδριατικής, με περάσματα από τη Διώρυγα της Κορίνθου και επισκέψεις στην Ακρόπολη και τους Δελφούς.

- Advertisement -

Ο χάρτης της διαδρομής:

Οι πολιτιστικοί θησαυροί της Αδριατική

Στην κρουαζιέρα θα βρίσκονται και ο διευθυντής του Τμήματος Διακοσμητικών Τεχνών του Λούβρου, Jannic Durand, και ο διευθυντής του τμήματος Ελληνικών, Ετρουσκικών και Ρωμαϊκών Αρχαιοτήτων, Ludovic Laugier, οι οποίοι θα μοιράζονται τις γνώσεις τους μέσα από μια σειρά συνεδρίων.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί άλλη μία πολιτιστική κρουαζιέρα το Νοέμβριο του 2020, με τίτλο «Οι θησαυροί του Περσικού Κόλπου», με αναχώρηση από τη Μουσκάτ στις 19 Νοεμβρίου και άφιξη στο Ντουμπάι μέσω Κατάρ και Άμπου Ντάμπι στις 27 Νοεμβρίου.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ειδική τιμή προσφοράς από την Ponant, η οποία αναμένεται να αυξηθεί. Η τιμή της κρουαζιέρας στην Αδριατική ξεκινάει από 3.560€ το άτομο και στον Περσικό Κόλπο από 3.550€ το άτομο.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,291LikesΚάντε Like
88,423 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ