Πλατεία Ομονοίας: Νέα εποχή για το ιστορικό συντριβάνι!

Οι κάτοικοι της Αθήνας αναμένουν πως και πως την ανανεωμένη πλατεία Ομονοίας, και όπως όλα δείχνουν το ιστορικό συντριβάνι μπαίνει σε νέα εποχή και πρόκειται να καθηλώσει το κοινό! Δείτε τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες!

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αρχικά έδωσε στη δημοσιότητα μια νυχτερινή λήψη από την πλατεία Ομονοίας, γράφοντας στη λεζάντα: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…».

Πλατεία Ομονοίας νέο συντριβάνι
Φωτογραφία από Facebook: Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis

Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Αθηναίων δημοσίευσε και σχετικό βίντεο από τις δοκιμές και συνόδευσε την ανάρτησή του με το εξής μήνυμα: «Δοκιμές στην Ομόνοια. Πλατεία ξανά. Έρχεται…».

Λέτε να μπει στη λίστα με τα πιο εντυπωσιακά συντριβάνια του κόσμου μαγεύουν τους θεατές τους;

Διαβάστε ακόμα:  British Airways: Αναστέλει τις πωλήσεις εισιτηρίων για πτήσεις μικρών αποστάσεων από το Χίθροου

Μερικές ημέρες πριν είχε τοποθετηθεί το γκαζόν γύρω από το συντριβάνι με αποτέλεσμα η τσιμεντένια μέχρι πριν από λίγο καιρό όψη της πλατείας Ομόνοιας να περάσει οριστικά στο παρελθόν.

Πλατεία Ομονοίας συντριβάνι

Η πλατεία Ομονοίας με το πανέμορφο συντριβάνι που προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα, θα ανοίξει για τον κόσμο στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Αναμένουμε λοιπόν να τη δούμε ολοκληρωμένη!

Κεντρική φωτογραφία: Από: Facebook / Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ