Sky express προσφορά

Νέα χρονιά, νέοι προορισμοί, νέα δρομολόγια με τα νέα Airbus Α320neo, νέες σύγχρονες υπηρεσίες, νέες μοναδικές τιμές και τα ταξίδια, επιτέλους, γίνονται πραγματικότητα. Το μόνο που μένει είναι να κλείσετε θέση.

- Advertisement -

Super προσφορά από την SkyExpress: “The GREAT way to fly”

Είναι τέλεια να πετάς μαζί μας”: Δείτε την νέα προσφορά της Sky Express και ανακαλύψτε πόσο τέλεια είναι να πετάς:

  • Με το ολοκαίνουργιο Airbus A320neo
  • Με νέα απευθείας δρομολόγια σε αγαπημένους προορισμούς:

Από/προς ΑΘΗΝΑ:

  • Θεσσαλονίκη
  • Ηράκλειο
  • Ρόδος
  • Λάρνακα

Από/προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

  • Αθήνα
  • Ηράκλειο
  • Με υπηρεσίες νέας εποχής εντός και εκτός καμπίνας
  • Μόνο από 21€

Κλείστε θέση από 22/3/2021 έως 1/4/2021
Ταξιδέψτε από 1/4/2021 έως 31/12/2021

Δείτε αναλυτικά τις πτήσεις & κάντε την κράτησή σας εδώ

Όροι & προυποθέσεις

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Η τιμή εισιτηρίου των 21€ αφορά αναχωρήσεις από Ηράκλειο προς Αθήνα, καθώς και από Ηράκλειο προς Θεσσαλονίκη.

Για τα δρομολόγια Ρόδο-Αθήνα, Θεσσαλονίκη-Αθήνα και Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο η τελική τιμή εισιτηρίου προσφοράς είναι 25€. Για το δρομολόγιο εξωτερικού Λάρνακα-Αθήνα η τελική τιμή προσφοράς είναι 39€. Για τις αναχωρήσεις από Αθήνα προς Ρόδο, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, η τελική τιμή εισιτηρίου προσφοράς είναι 39€. Για το δρομολόγιο εξωτερικού Αθήνα-Λάρνακα η τελική τιμή προσφοράς είναι 48€.

Κλείστε θέση από 22/3/2021 έως 1/4/2021.
Ταξιδέψτε από 1/4/2021 έως 31/12/2021.

Η SKY express στη νέα εποχή – Αλλάζει το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα!

Η SKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, μέλος του ομίλου IOGR, ανακοινώνει την απόκτηση έξι ολοκαίνουργων  αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo και την άμεση ένταξή τους στο στόλο της εταιρείας.

Airbus A320 LHS
A320 LHS
Airbus A320 RHS

Τα νέα αεροσκάφη με την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της SKY express, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πτητικό της έργο, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας και ανοίγει τους ορίζοντες της εταιρείας και για διεθνείς πτήσεις.

Με την απόκτηση των νέων αεροσκαφών, η SKY express μπαίνει σε μια νέα εποχή και το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα αλλάζει.

Η πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου με το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες μπορούν, από σήμερα κιόλας, να κάνουν κρατήσεις, έχοντας στη διάθεσή τους πολλαπλές επιλογές ναύλων και πρόσθετων υπηρεσιών.

Σταδιακά και μέχρι τον Μάρτιο του 2021, τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη θα καλύψουν τους προορισμούς εσωτερικού  και εξωτερικού, εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες με τους καλύτερους οικονομικούς όρους και την πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.
Έρευνα: ο κίνδυνος έκθεσης στον κορονοϊό είναι μικρός κατά τη διάρκεια πτήσης

Sky Express new airbus

Με ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα ναύλων, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπική του εμπειρία γρήγορα, απλά, προσιτά και να ταξιδέψει εύκολα κάθε μέρα, όπως τονίζει άλλωστε και το βασικό επικοινωνιακό μήνυμα της SKY express:

«Fly Every Day»

Μαζί με τα νέα αεροσκάφη έρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, για να υπογραμμίσει τον νέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Greece is bliss» με το οποίο είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus.  Ryanair: Πώς θα κινηθούν οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων την επόμενη χρονιά;Δισπηλιό Καστοριάς: Ο λιμναίος προϊστορικός οικισμός από τους πιο σημαντικούς και παλιότερους στην Ευρώπη! (φωτο)

Μια νέα εμφάνιση, με δυναμικά, γραμμικά σχέδια αλλά και χρώματα με δυνατούς συμβολισμούς: το μπλε και το φούξια. Μπλε, γιατί είναι μία ελληνική αεροπορική που άντεξε στις πιέσεις των καιρών και παρά την κρίση στην παγκόσμια αεροπλοΐα, καταφέρνει να ανοίξει βηματισμό, να αποκτήσει νέα αεροσκάφη, να στηρίξει την ελληνική οικονομία και την εξωστρέφεια της Ελλάδας.Μαστοροχώρια: Οδοιπορικό στα ορεινά, πέτρινα αλλά και ιστορικά χωριά της Κόνιτσας

Φούξια, γιατί ο φιλικός, αισιόδοξος και φρέσκος χαρακτήρας της SKY express, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. 7 μπλε γραμμές για τις 7 ημέρες της εβδομάδας. 7 ημέρες γεμάτες ταξίδια. Οι φούξια γραμμές είναι 8. Το 8 συμβολίζει το άπειρο του ορίζοντα, του ουρανού, τις άπειρες εμπειρίες που έχει μέσα του κάθε ταξίδι, τις άπειρες δυνατότητες της εταιρείας.

Αυτή είναι η SKY express.

Μια εταιρεία που ξέρει να χτίζει σταθμούς στην ιστορία της, να μεγαλώνει, να στηρίζει τη χώρα της και, πάνω απ’ όλα, να στηρίζει τους επιβάτες της με χαμόγελο, σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα νέας εποχής.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ