Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
38.5 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΗ Singapore Airlines μειώνει περαιτέρω τα δρομολόγιά της!

Η Singapore Airlines μειώνει περαιτέρω τα δρομολόγιά της!

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι μειώνει περαιτέρω τα δρομολόγιά της καθώς τα κράτη κλείνουν τα σύνορά τους. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι, από σήμερα, η Ελλάδα, αλλά και όλες οι χώρες της Ευρώπης, κλείνουν τα σύνορά τους για πολίτες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Singapore Airlines (SIA) αναστέλλει περαιτέρω τα δρομολόγιά της σε όλο το δίκτυό της μέσα σε πρωτοφανείς συγκυρίες για τον κλάδο των αερομεταφορών, καθώς κράτη σε όλο τον κόσμο επιβάλλουν ελέγχους στα σύνορά τους προκειμένου να αναχαιτίσουν την εξάπλωση του Covid-19.[1]

- Advertisement -

Τα συγκεκριμένα μέτρα σημαίνουν ότι η SIA θα λειτουργεί μόνο το 50% της χωρητικότητας που είχε αρχικά προβλεφθεί για μέχρι τα τέλη Απριλίου[2]. Δεδομένης της κλιμακούμενης επιβολής συνοριακών ελέγχων σε παγκόσμιο επίπεδο και της ενίσχυσης των επιπτώσεων που θα έχει το γεγονός αυτό στα αεροπορικά ταξίδια, η SIA αναμένει περαιτέρω αναστολή των δρομολογίων της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SIA, Goh Choon Phong, δήλωσε: “Έχει σημειωθεί σημαντική μείωση της επιβατικής κίνησης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δε θα είναι βιώσιμο για εμάς το να διατηρήσουμε το σημερινό μας δίκτυο. Να είστε σίγουροι – αναμένουμε περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης. Ο Όμιλος της SIA θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για παρατεταμένα δυσμενή περίοδο.”

Η αεροπορική εταιρεία λαμβάνει δραστικά μέτρα για την ενίσχυση της ρευστότητάς της. Ο Όμιλος της SIA θα συμβουλευτεί και πάλι τα σωματεία καθώς προβαίνει επειγόντως σε ενέργειες για περαιτέρω μείωση του κόστους. Τα πρόσθετα μέτρα θα ανακοινωθούν όταν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. (www.singaporeair.com)


[1] Λεπτομέρειες για τις πτήσεις που αναστέλλονται θα ανακοινωθούν στο site της SIA στις 18 Μαρτίου 2020.  

[2] Τα εισιτήρια για τις πτήσεις που θα ακυρωθούν θα μετατρέπονται αυτόματα σε ένα ανοιχτό εισιτήριο για ταξίδια που πρέπει να πραγματοποιηθούν μόνο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021. Λόγω του μεγάλου αριθμού των πτήσεων που έχουν ανασταλεί, οι πελάτες που επηρεάζονται δε χρειάζεται να επικοινωνήσουν απευθείας με τη SIA. Απλώς θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους στη φόρμα που θα βρουν σε αυτό το link (https://www.singaporeair.com/request.form) όταν θα κατασταλάξουν για τα νέα τους ταξιδιωτικά σχέδια και οι εκπρόσωποι της εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσουν μαζί τους.

Άλλες αεροπορικές εταιρείες που αναστέλλουν δρομολόγια λόγω κορονοϊού:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,286LikesΚάντε Like
88,438 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ