Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
34.8 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRyanair: Ανακοίνωσε αναστολή των πτήσεων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Ryanair: Ανακοίνωσε αναστολή των πτήσεων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Η Ryanair ανακοίνωσε την αναστολή σχεδόν όλων των πτήσεων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καθήλωση του στόλου της, λόγω των περιορισμών των μετακινήσεων στην Ευρώπη, για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα ανακοίνωσε η Ryanair για την αναστολή των πτήσεων

«Τις τελευταίες ημέρες, η εξάπλωση του κορονοϊού οδήγησε τις περισσότερες κυβερνήσεις στην ΕΕ να επιβάλουν αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς και απαγορεύσεις που είχαν αρνητικό αντίκτυπο σε όλα τα δρομολόγια της Raynair, προκαλώντας ακυρώσεις σε όλο της το δίκτυο».

- Advertisement -

«Συστήνουμε στους πελάτες μας να ακολουθήσουν όλες τις συστάσεις των κυβερνήσεων αναφορικά με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Η κατάσταση αλλάζει καθημερινά και προτρέπουμε τους πελάτες να ελέγχουν τις τοπικές οδηγίες πριν ταξιδέψουν».

Νωρίτερα η Ryanair είχε δημοσιεύσει και μια έκτακτη ανακοίνωση που αφορά τις αλλαγές και ακυρώσεις κρατήσεων!

Η Ryanair καθηλώνει το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της λόγω κορονοϊού

«Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 18 Μαρτίου η Ryanair ακυρώνει πάνω από το 80% των πτήσεων. Όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται θα λάβουν ενημερωτικό email για τις επιλογές που έχουν. Απευθύνουμε έκκληση να μην καλούν στο κέντρο γιατί λαμβάνουμε πολύ μεγάλο αριθμό κλήσεων».

«Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 24 Μαρτίου, αναμένουμε οι περισσότερες πτήσεις της Ryanair να ακυρωθούν, πέραν ενός μικρού αριθμού δρομολογίων ώστε να διατηρήσουμε την ελάχιστη διασύνδεση, κυρίως μεταξύ της Βρετανίας και της Ιρλανδίας. Λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα μπορούν να αναζητηθούν στο ryanair.com».

Αναστολή πτήσεων Ryanair λόγω κορονοϊού

«Η Ryanair θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επαφή με τα υπουργεία εξωτερικών όλων των κυβερνήσεων της ΕΕ, για τον επαναπατρισμό πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την πραγματοποίηση πτήσεων για τον σκοπό αυτό».

«Η Ryanair λυπάται για την αλλαγή αυτή των δρομολογίων που προκύπτει από την άνευ προηγουμένου κρίση του κορονοϊού (Covid-19). Η ασφάλεια των ανθρώπων και των πελατών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να συμμορφωνόμαστε με όλες τις οδηγίες του ΠΟΥ, αλλά και των κυβερνητικών περιορισμών που επιβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην προσπάθεια καταπολέμησης του κορονοϊού».

Άλλες αεροπορικές εταιρείες που αναστέλλουν δρομολόγια λόγω κορονοϊού:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,298LikesΚάντε Like
88,202 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ